Nokia tuo vedenkestävän puhelimen nanopeitteellä?

Matkapuhelinvalmistaja Nokian ympärillä on liikkunut viime viikkoina erittäin paljon mielenkiintoisia huhuja. Tätä voidaan pitää hyvänä merkkinä. Jos kaikki viimeisimmät huhut toteutuvat, on Nokialla loppuvuonna käsissään kiehtova älypuhelinmallisto, joka ainakin tämänhetkisen tiedon valossa tulisi erottautumaan selvästi kilpailijoistaan.

Tuoreimpien huhujen mukaan Nokia olisi esittelemässä vuoden 2013 aikana vedenkestävän puhelimen. Tässä ei sinällään ole mitään erikoista, sillä esimerkiksi Sony lanseerasi tammikuussa Xperia Z -lippulaivan, joka ei pienestä upotuksesta veteen hätkähdä. Erityistä olisi kuitenkin toteutustapa. Nokia olisi nimittäin tuomassa vedenkestävyyden puhelimeensa nanopeitteellä, jonka ansiosta laitteen rakenteessa ei tarvitse tehdä ainuttakaan kompromissia.

Nokia hyödyntäisi Mobile World Congress 2013 -messuilla P2i:n esittelemää nanopeitettä, jonka kehittäjä kertoi työskentelevän yhteistyössä merkittävän eurooppalaisen valmistajan kanssa. Nimeä P2i:llä ei kuitenkaan ollut lupa paljastaa. Nyt levinneet huhut vihjaavat kyseisen valmistajan olevan Nokia.

Tarkemmat yksityiskohdat ovat vielä pimennossa. Arveluita on kuitenkin heitetty ilmaan ja uusi tekniikka saattaisi olla osa huhuttua 41 megapikselin Lumia-kamerapuhelinta. Tätä voisi ajatella loogisena liikkeenä, sillä kunnollinen vedenkestävyys tekisi kamerakännykästä entistäkin luontevamman vaihtoehdon aktiiviseen elämäntyyliin.

Lähde: GSMArena

9 kommenttia

 1. Unelma: Lumia 41mp PureView-kameralla, WP8:lla ja nanopeitteellä, jonka ansiosta saisi kuvia veden alla. 🙂

  Tuollainen luuri lähtisi heti hankintaan.

 2. Joo unelma. Mutta kun windows :>>>>> Se kyllä pilaa sitten kaiken :///

  1. Samsungilta 5″ Full HD SuperAmoled, Googlelta käyttis ja Nokialta Pureview, ne Nokian alumiiniseen, kevyeen ja ohueen kuoreen. Siinä olisi mikä menisi ostoon.

   1. Komppaan Paronia. Kivoja ominaisuuksiahan nuo huippu kamerat ja nanopeitteet ovat mutta kyllä se käyttis enemmän vaakakupissa painaa.

  2. Niin sovellukset pilaa koko kännykän kun niitä pelejä ei ole.

   1. Milloin viimeksi selailit Windows storea? Kannattaa vilkaista uudelleen. Alusta saa keskimäärin 2 suuren julkaisijan XBox-tuen omaavaa peliä viikossa. Mitä pelejä kaipaisit?

 3. Tämä olisi huippua! Todella hyvin keksitty, jos se tosiaan tulisi PureView-Lumian kanssa 🙂

 4. Olisi jo aikakin että kosteusvaurioista tulisi menneisyyttä kaikessa kotielektroniikassa!

Kommentointi on suljettu!