Nokialta vaihtoehto Instagramille: #2InstaWithLove

Missä on Windows Phonen Instagram-sovellus?” monet ihmettelevät. Se on ehkä yksi merkittävimmistä palveluista, joka ei ole tuettuna Windows Phonella. Kolmansien osapuolien sovelluksia toki löytyy, mutta niiden kautta ei ole esimerkiksi mahdollista ladata uusia kuvia palveluun. Niinpä ne eivät ole vaihtoehto palvelun aktiivisille ja innokkaimmille käyttäjille.

Nokia vastaa nyt kuluttajien pyyntöihin julkaisemalla vastineensa Instagramille: #2InstaWithLove. Sovelluksella onnistuu perinteisten efektien lisääminen kuviin ja niiden lähettäminen eri sosiaalisiin palveluihin.

Sovelluksen ideana on myös herätellä Instagramin kehittäjiä tuomaan palvelunsa virallisesti Windows Phonelle. Tähän pyritään täyttämällä eri sosiaaliset kanavat #2InstaWithLove-tagilla, joka lisätään kuviin automaattisesti. Aika näyttää, miten virallisen Instagram-sovelluksen lopulta käy.

Sovellus tukee puhelimia Windows Phone 7.5 -käyttöjärjestelmästä eteenpäin ja on ladattavissa ohjelmistokaupasta.

Lähde: Nokia Conversations

5 kommenttia

  1. Näen, että Instagram on vain teinityttöjen suosiossa. Silti sovellus olisi hyvä saada WP:lle.

  2. Itse ymmärsin Nokian twiitistä, että sovelluksessa on yksi efekti: polaroid ja automaattisesti tulee #2instawithlove hashtagi viestiksi kun jakaa. Näin on tarkoitus saada Instagrammin kehittäjien huomio ja saada heidät tuomaan tuki Windows-puhelimille.

  3. Miksi Nokia tarpoo menneisyydessä? Instagram oli trendi 2 vuotta sitten.

    1. Se oli trendi kun siellä oli pari miljoonaa käyttäjää, mutta nyt se on menneisyyttä kun siellä on 100 miljoonaa käyttäjää?

  4. Twitteriäkin vähäteltiin pitkään Suomessa mutta nythän tuon käyttöä näkee koko ajan esim. televisio-ohjelmissa. Instagram ei ole sama asia mutta vähän samanlaisia reaktioita on taas näkynyt vaikka palvelun käyttö alkaa olla erittäin suosittua maailmalla.

Kommentointi on suljettu!