Maailman pienin puhelin on samalla kevein: Phone Strap 2 WX06A

Japanilaisista uutuuspuhelimista uutisoitaessa on yleensä totuttu näkemään ominaisuuksia, joista eurooppalaiset käyttäjät ovat voineet vain haaveilla. Tällä kertaa ei ole kuitenkaan näin, vaikka jotain hyvin omalaatuista Willcom-operaattorin esittelemä Phone Strap 2 WX06A -puhelin kyllä tarjoaa. Nimittäin äärimmäisen pienen ja kevyen rakenteen. Valmistajan mukaan luvut ovat maailmanennätysluokkaa.

Phone Strap 2 on kooltaan vain 70 x 32 x 10,1 millimetriä ja painaa vaivaiset 32 grammaa. Esimerkiksi iPhone 5 on lähes neljä kertaa ja Lumia 920 melkein seitsemän kertaa sitä painavampi.

Pieni koko tarkoittaa myös pientä näyttöä. Vai miltä kuulostaa nykypäivän lippulaivojen rinnalla yhden tuuman näyttö? Kaikesta huolimatta puhelin taitaa sähköpostit ja sisältää infrapunan. Akku on niin ikään pieni ja jaksaa puhetta vain kaksi tuntia. Valmiusaikaa se tarjoaa kuitenkin kohtalaiset 300 tuntia. Nostalgista laitteessa on sivulta ylös käännettävä antenni, jollainen oli osa puhelimien vakiovarustusta kauan sitten.

Puhelin saapuu Japanissa myyntiin 21. maaliskuuta. Sen hintatietoja ei ole vielä paljastettu.

Lähteet: EngadgetNewlaunches

6 kommenttia

  1. Miten tuollaista pidetään edes kädessä 😀

  2. Kiinnitetäänkö puhelinb siis jollain lenksulla esim. käsivarren ympärille, vai miksi sana ”strap” mallinimessä? Voisihan tämä olla hyvä lenkkipuhelin siinä tapuksessa. Tosin sitten ehkä kaivattaisiin myös musiikkisoitin ominaisuus… 🙂

  3. ”Jollainen oli osa puhelimien vakiovarustusta kauan sitten” 😀 Hauskasti kirjoitettu 😀

    1. JOllanen tulee vielä uudestaan vakioksi, kun tämä Jolla-suomalaispuhelin syö mukanokia lumian.

  4. Ihan söpö pikkupuhelin, pysyn kuitenkin Lumiassani 🙂

Kommentointi on suljettu!