Nokialta uusi sovellus Windows Phone 8 -Lumioille: Glam Me

Windows Phone 8 -pohjaisille Lumioille pukkaa uutta sovellusta. Nyt Nokia tarjoilee eksklusiivisesti asiakkailleen Glam Me -sovelluksen, jonka tarkoituksena on yksinkertaisesti helpottaa omien muotokuvien kuvaamista laitteen etukameralla. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi alustan omasta ohjelmistokaupasta.

Nokia Glam Me:llä käyttäjä tallentaa itsestään kuvan puhelimensa kameralla. Sovellus sisältää kattavasti eri säätimiä ja tehosteita kuvan muokkaamiseksi ennen julkaisua esimerkiksi sosiaalisiin palveluihin. Glam Me hoitaa esimerkiksi hampaiden valkaisun, ihon sävytyksen ja silmien suurentamisen.

Parhaiten ominaisuudet selviävät sovellusta kokeilemalla. Alla kuitenkin wpcentralin lyhyt esittely Glam Me:n toiminnasta käytännössä.

Lähteet: My Nokia Blog & wpcentral

6 kommenttia

 1. Nää on tärkeitä juttuja. Hieman tuli repeiltyä, kun CES messuilla esittelivät 301:n omakuvaustoimintoa 🙂

  1. Halvempiin maihin suunnatulla puhelimella on harvoin etukameraa. Helpottaa melko paljon omakuvien ottamista.

  2. Aasiassa omakuvien ottaminen on kova juttu ja siellä hyvä etukamera on ominaisuus, joka saattaa ratkaista minkä puhelimen ostaa.
   Nimimerkillä, kokemusta on.

   1. On varmaankin. Näin länkkärin näkökulmasta oli vaan niin koomisen näköstä touhua. 🙂

 2. Kätevä näköinen sovellus, toivottavasti tuovat tämänkin WP7 Lumioille 🙂

 3. Kiitos vinkistä! Hammaslääkärin kanssa oli puhetta hampaiden valkaisusta. Ei kuulemma aivan ilmaista. Mutta taidankin hoidattaa tuon Glam Me -ohjelmalla ; )

Kommentointi on suljettu!