Apple tarjoaa alkuperäisen Angry Birdsin ilmaiseksi iPhonelle

Nyt on viimeistään aika hankkia omaan iPhoneen aito ja alkuperäinen Angry Birds, jos olet tämän yhden merkittävimmistä mobiilipeleistä onnistunut sivuuttamaan. Kyseessä on kotimaisen Rovion luoma peli, joka esiteltiin ensimmäisenä Applen mobiililaitteille vuonna 2009. Sittemmin peli on laajentunut kattamaan yleisimmät mobiilialustat, tietokoneet ja muun muassa PlayStation 3 -konsolin.

Vuosien saatossa Angry Birds on kasvanut ulos pelimaailmasta kokonaisvaltaiseksi brändiksi. Kaupasta voi löytää itselleen melkeinpä mitä vain aiheeseen liittyvää. Keväällä luvassa on Angry Birds -animaatiosarja, jonka lisäksi työn alla on 3D-tekniikalla luotava elokuva.

Rovio on päivittänyt pelisarjan alkuperäisversiota tasaisesti. Mukaan on lisätty muun muassa uusia pelitasoja sekä hahmoja. Tämä on pitänyt pelin hyvissä asemissa eri alustojen myydyimpien sovelluksien listalla sekä nostanut Angry Birdsin kaikkien aikojen suosituimmaksi mobiilipeliksi.

Suora latauslinkki App Storeen tässä.

2 kommenttia

  1. Ei enää. AppStoressa on vain tapana tarjota vuorokauden ajan jotakin sovellusta ilmaiseksi. Nyt oli vain äkälintujen vuoro — ja meni…

    1. Onhan se vieläkin ilmainen. Mitä sinä jauhat?

Kommentointi on suljettu!