Videolla: Microsoft visioi tulevaisuutta

Minkälaiseksi sinä kuvittelet elämämme viiden tai kymmenen vuoden päästä? Millaisista laitteista tulevaisuuden koti tai työpaikka rakentuu? Näihin kysymyksiin Microsoft pyrkii vastaamaan mielenkiintoisella videollaan, jossa se visioi tulevaisuuden näkymiä tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien osalta.

Microsoftin näkemyksen mukaan seuraavien vuosien aikana suuret kosketusnäytöt valtaavat kotien ja työpaikkojen tilat. Näyttöjä on joka puolella ja ne toimivat keskenään sekä tablettien ja älypuhelinten kanssa saumattomasti. Microsoft vaikuttaisi myös uskovan vahvasti puheohjaukseen, jota videolla hyödynnetään useaan otteeseen.

Kiinnostavana yksityiskohtana videolla vilahtaa Nokia Lumia 820:aa muistuttava puhelin. Laitteessa nähdään uudenlainen käyttöliittymä, jossa on selviä piirteitä nykyisestä, mutta paljon myös uusia ideoita. Harmi, ettei Microsoft keskity videollaan enempää visioimaan älypuhelinten kehitystä.

Lähde: Phone Arena

2 kommenttia

  1. Osmo A. Wiio: lähitulevaisuus yliarvioidaan ja kaukainen tulevaisuus aliarvioidaan. Tämä pätenee tähänkin.

  2. Vaikea eritellä mitä ideoita tässä oikeastaan esitellään. Ääniohjaus on ainakin mukana, sekä kosketuspintojen yleistyminen työympäristöissä. En tiedä olikontässä mitään mieleenpainuvaa kuningasideaa. Ehkä huomionarvoista oli se, että laitteet nähdään sulautuvan osaksi fyysistä ympäristöä, mutta ihmiset käyttivät edelleen älypuhelinta ja tablettia (Surface tablettia 🙂 ).

Kommentointi on suljettu!