Kiinalaislähteen kuvissa Samsung Galaxy S IV?

Kiinalaiselle keskustelupalstalle on ilmaantunut kuvia GT-I9502-puhelimesta, jonka julkaisija väittää niissä esiintyvän China Unicom -operaattorille räätälöidyn version tulevasta Samsung Galaxy S IV -laitteesta. Kyseessä on dual-sim-versio, mutta perusmalli kulkisi mallinimellä GT-I9500. Voisiko tässä vihdoin olla ensimmäinen aito kuva uudesta lippulaivasta?

Kuvat vaikuttavat hyvin aidoilta, mutta laite ei välttämättä esitä korealaisvalmistajan 14. maaliskuuta esittelemää uutuutta. Miksi? Koska Samsung on ennenkin testannut tulevia uutuuksiaan eri prototyypeillä. Kyseessä saattaa siis olla yksi testilaite, jonka sisuskalut ovat Galaxy S4:ää vastaavat, mutta itse rakenne ei kuvasta lopullista tuotetta.

Uutuudesta odotetaan löytyvän 1,8 gigahertsin Exynos Octa 5 -siru, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 4,9 tuuman full hd -kosketusnäyttö. Huhujen mukaan laitteessa on paljon uusia ohjelmisto-ominaisuuksia, kuten niin sanottu leijuva kosketus sekä silmien liikkeiden mukaan näytön sisältöä liikuttava Eye Scroll. Voit lukea lisää tulevan Galaxy S -lippulaivan ominaisuuksista täältä.

Lähde: Sammy Hub

32 kommenttia

 1. Jäkyttävän ruma, näyttää ihan joltain halpis kinukki luurilta.

  On kyllä muutenkin sampalla jääty paikalleen polkemaa, mitään merkittävää uuttahan tohon ei ole tulossa edelliseen malliin verrattuna.

 2. No vielähän ei tiedetä mitä neloseen on tulossa..

 3. Edestä vielä menettelee, mutta takaa ei tiedä onko 50 vai 300€ puhelin. Naurettavaa n.700€ laitteessa.

 4. Voisivat edes vähän panostaa tohon ulkonäköön 😐 mutta dual-sim, kuulostaa hyvältä

 5. Tuohan on S3 meets Note2. Ei varmaan oo vieläkään S4. Ja tänne meille ei mitään dual sim malleja tule. Viimevuonnakaan ei tainnut yhtään kuvaa livahtaa S3sta. Epäilen ja luulen että S4 vähän enemmän eroaa 3sta.

  1. toivottavasti ainakin rakenteen osalta. tuo ämpärimuovi saisi väistyä

   1. Ai se sama polykarbonaattiämpärimuovi mistä nokian muoviläpyskätkin on tehty? Ei taida väistyä, vissiin on muovia S4:nkin.

    1. Toisaalta mikäs vika muovissa on? Kevyttä ja kestävää. Alumiini on talvipakkasilla ikävän kylmää.

    2. kyllähän Nokian ämpärimuovi on paljon ladukkaamman tuntuista kädessä, kuin Samsungin 🙂

    3. Kyllä se paljon laadukkaammalta tuntuu ja on paljon kestävämpää. Se ei ole ämpärimuovia nähnytkään.

    4. Plus jos on edes kerran pitänyt Lumia 800/900/920 kädessä, niin pitää kyllä aika idiootti olla, että sanoisi noita muoviläpysköiksi. 😉

    5. Jos siihen luuriin laitetaan liikaa muovia, niin siitä tulee laadukas ja ei ollenkaan muovinen? Olen ainakin tyytyväinen että puhelin ei ole paksu ja painava kuin tiiliskivi ja samallalailla ne näkyy olevan käytetyt lumiat lommoilla ja naarmuilta kuin muutkin, vaikka kuinka katsoisi sinivalkoinen lasien läpi niin ei se supermuoviksi muutu 😉

 6. Totuus kuitenkin on, että tämä ulkomuoto tuskin on lopullinen. Galaxy S 3:nkin julkaisun aikoihin oli muistaakseni samankaltaisia kuvia mutta puhelin näytti aivan GS2:lta.

 7. Kulmikkaampi versio S3sta, ja vieläkin ruma.
  On todellakin ollut tylsät insinöörit taas muotoilemassa. Samsung ei tajua mikä on muotoilua.

 8. Järettömän huonosti takakansi tehty.

  Paskaa muovia, megapikselihuumekamera ja huonosti sijoitettu salama.

  Kameralla tarkltin että ne mpikselit ei ratkase…

 9. ihan sea sama vaikka näyttäis tiiliskiveltä tai saippuapalalta tai tms. kuhan kaikki toimii jouheesti. kuinka monta kertaa joku on oikeesti kattonu omaa tai jonkun muun kännykkää ja todennu et onpa hienon näkönen luuri? 0 kertaa. miks? koska ulkonäöllä ei yksinkertaisesti ole mitään väliä. kännyköillä puhutaan, viestitellään ja tehään kaikkee muuta mikä nykyään nyt onkin mahollista ja ulkonäkö ei vaikuta mihkään niistä eli siitä on aivan turha riidellä. simple as that

  1. Aika moni tavallinen kuluttaja valitsee tuotteet ulkonäön perusteella. Koskee muitakin tuotteita kuin kännyköitä.

   1. No mutta siinä tapauksessahan Samsungin muotoilu on erinomaista ja Nokian surkeaa. Ainakin jos myyntilukuja katsoo. 🙂

 10. ja tästä uutiseta, niin aikas hyvältä vaikuttaa mut ootan kyllä sitä jollan luuria ennenkö harkittenkaan mitään muuta kännykkää

 11. Noin iso ja epäesteettinen! Täytyy olla huippuominaisuudet, että uusia asiakkaita houkuttelisi, kun on Noksut, varsinkin kun tulevat uudet EOS ja Catwalk…!

  1. Taitaa kuitenkin vielä toistaiseksi olla, että S4 myy, vaikka olisi minkälaiset ominaisuudet ja EOSit ja Catwalkit yrittävät eri keinoin saada niitä asiakkaita..

 12. Jo on ruma. Hyljeksin androidia ja idän poikien tekeleitä, sinne menee jonnen isin rahat kim Jong unin ydinkärkiin.

  1. Et taas vois pahemmin kujal asioist olla? 😀
   Ja aitoja kuvia ei varmaan näy ennen julkasua.

 13. Galaxy S4 logo puuttuu edelleen takakuoresta!!.

 14. Tämä malli tulee luomaan lisää paineita muille valmistajille, varsinkin Nokialle!. 😉

 15. Ei ole Nokialta tulossa huippukameralla WP luuria. Ei riitä platformissa potku. Siksi jäi MWC anti niin köyhäksi kun piti olla se superkamera.

 16. Megapikselihuumekamera… eine megapikselit kameran laatua määrää. Katsokaa vaikka htc one vs lumia 920. Lumia vie.

 17. Ei se hieno ole, mutta mitä voi odottaa samsungilta. Toivottavasti tämä on muutakin kuin speksipäivitys.

 18. Mitä olen internet sivustoilla jo nähnyt kuvia vielä viimeisellä (korean versio) proto version kameralla otettuja kuvia,niin…tulette yllättymään positiivisesti vielä!. 😉
  Sivustoa en nyt muista,joten en pysty linkkiä laittamaan tähän mukaan. 🙁
  Takakuori näytti olevan ainakin karheapintainen/kuviopintainen,joten toivottavasti on myöskin euroopan mallissa!.

Kommentointi on suljettu!