Suomalainen Infinity mukaan kehittämään Jollan älypuhelinta

Kaksi kotimaista osaajaa yhdistää voimansa. Matkapuhelinvalmistaja Jolla ja suunnittelutoimisto Infinity ryhtyvät yhteistyössä rakentamaan Jollan ensimmäistä älypuhelin, joka on viimeisimmän lupauksen mukaan tarkoitus esitellä maailmalle kevään aikana.

Meille yhteistyö Jollan kanssa on hieno mahdollisuus soveltaa vahvaa kokemustamme globaaleille markkinoille tähtäävien tuotteiden parissa. Parasta yhteistyössä on, että pääsemme luomaan jotain ainutlaatuista, joka muuttaa kokonaista toimialaa”, kertoi Infinity Designin toimitusjohtaja Veikko Rihu.

Infinity on Suomen johtava muotoilun ja suunnittelun asiantuntijayritys, joka tunnettiin aiemmin nimellä Provoke. Se toimii Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, ja yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Huawei, Nokia ja BMW. Yhtiön pitkä kokemus mobiilielektroniikasta vakuutti Jollan, joka päätti valita Infinityn muotoilukumppanikseen.

Infinityn tiimi on innostunut ja sitoutunut, ja heillä on vahva tahto löytää aina paras mahdollinen ratkaisu. Me Jollassa toimimme samalla tavalla. Infinityn kontaktihenkilöt myös tietävät aina tarkasti, mitä projekteissa tapahtuu. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön”, sanoi Jollan Chief Designer Martin Schüle.

2 kommenttia

  1. Tulen innolla odottamaan lopputulosta 🙂 erinomaista

Kommentointi on suljettu!