Instagram Windows Phonelle toukokuussa?

Pitkään odotettu Instagram-palvelu olisi kuin olisikin viimein tulossa myös Windows Phonelle. Asiasta kertoo Twitteriin ilmaantunut uusi käyttäjä, @anontechleaks, joka vaikuttaa seuraavan @evleaksin jalanjälkiä ja vuotavan verkkoon mobiiliaiheisia uutisia. Käyttäjän luotettavuudesta ei ole vielä tietoja, joten huhuun kannattaa suhtautua pienellä varauksella. Huhua tukemaan anontechleaks on julkaissut kuvan Instagram-sovelluksesta Windows Phone -kaupassa.

Tietojen mukaan Instagram-sovellus saapuisi Windows Phone -alustalle toukokuussa. Se tulisi vastaamaan ominaisuuksiltaan iPhone-versiota, joten kaikkien tarvittavien toimintojen pitäisivät olla saatavilla. Lisäksi Instagram olisi yhteensopiva uusien Windows Phone 8 -puhelimien lisäksi vanhempien Windows Phone 7 -laitteiden kanssa.

Instagram kuuluu älypuhelinten tärkeimpiin sovelluksiin, jonka puutteesta Windows Phonea on usein moitittu. Seuraavien kuukausien aikana tämänkin esteen pitäisi vihdoin poistua ja myös Instagramia aktiivisesti käyttävät kuluttajat voivat harkita vakavasti Windows Phoneen siirtymistä, jos alusta tuntuu kiinnostavalta.

Lähde: Phone Arena

13 kommenttia

 1. Lumiasta/Windows Phonesta puuttuu aina tärkeitä sovelluksia&uudet hitit, ei se yhdestä Instagramista ole kiinni. Ekosysteemi ei toimi koska ei ole käyttäjiä.

 2. WP:stä Puuttuvat aidot googlen ohjelmat, kuten kunnollinen Street view. Se potuttaa. Joo ja se että hakunäppäimeen ei saa Googlea. Ja muutama muu juttu selaimessa, kuten salasanojen hallinnan ja synkronoinnin puute. Muuten ok, vois kehittyä nopeamminkin..

  1. Facebook-tuki olis myös hyvä saada samalle tasolle kuin Android/iOs

   1. Millä tavalla. Facebook synkkaushan on WP:ssä markkinoiden paras

    1. Käyttäisit joskus niitä haukkumiasi laitteita niin tietäisit mistä jäät paitsi 🙂

     Facebook-chat siinä on lapsenkengissä: Ei kuvien, linkkien, ääniviestien ym jakamista. Ja kohta tulee (osittain on jo) ios ja android versioihin facebook puhelut.
     Facebook-sovellus itsessäänkään ei kai ole ihan samalla tasolla ominaisuuksissa kuulemma.

 3. Google Chrome -selain Windows Phonelle olisi unelma.

  Jos Windows Phonesta tulisi riittävän suosittu, toteutuisi tuo todennäköisesti – ellei Microsoft estä kilpailevia selaimia. (Sitten olisi kyllä EU:lla taas puuttumisen aihetta.)

  1. ”ellei Microsoft estä kilpailevia selaimia.”

   🙂

 4. Tuossa kuvassahan lukee ekassa lauseessa android…

  Vakuuttavaa 🙂

 5. Tulispa instagram myös windows puhelimiin!!!! Mutta kyllähän niitä huhuja on netissä liikkunu et tän uuden päivityksenki kautta jo tulis mahdolliseks instagram, mut eipä näy missään… JA turha valittaa ettei sais riittävän hyvää facebooksovellusta lumioihin; saa ladattua saman sovelluksen ku esim iPhoneihin ja Android puhelimiin… :D:D:D

 6. Lumiat on surkeita ku youtube kaan ei enää sovi ja instagramia ei enää saa eikä mitään uusia sovelluksia kaikilla on nykyään joku iphone tai muu vastaava millä ei voi tehdä mitään ellei ole samanmerkkistä tietokonetta tai tablettia yms.

Kommentointi on suljettu!