Lumian kamerakuvista sähköisiä postikortteja: Place Tag

Nokia esittelee Windows Phone 8Lumioille uuden sovelluksen, joka kuuluu niin sanottuihin linsseihin, jotka tuovat uusia ominaisuuksia kameraan. Ne integroituvat kamerasovellukseen, mutta ovat samalla itsenäisiä ohjelmia. Nokian tuore lisäys linsseihin on Place Tag, jonka beta-version voi ladata puhelimeensa tästä linkistä tai alhaalta löytyvällä QR-koodilla.

Kuten nimestä voi jo pitkälti päätellä, liittyy Nokia Place Tag vahvasti paikkatietoihin. Sen ajatuksena on tuoda paikkatiedot suoraan kuvaan ja luoda hieman postikorttia mukaileva kokonaisuus. Esimerkiksi ulkomaanmatkalla sen avulla voi helposti luoda persoonallisen kortin lomakohteen tiedoilla, jonka jakaminen ystäville on vaivatonta. Mukana on erilaisia valmiita ulkoasuja, joita pääsee tietyssä rajoissa muokkaamaan.

Lähde: My Nokia Blog

1 kommentti

  1. Miksi kuviin ei voisi normaalistikin sijainti tiedot, mutta pitää ladata sovellus sille. Ja hyvä olisi saada vielä kuviin muutkin tiedot kuten aika ja päivämäärä. Hieman kömpelöä kun pitää avata erikseen toinen sovellus että saa edes sijainti tiedot tallennettua. Puutteita huomattu jonkin verran puhelimessa. Toivon että päivityksiä tulisi ja puutteita korjattaisi!

Kommentointi on suljettu!