Samsung kiusaa: utuinen kuva Galaxy S IV:stä julki

Korealainen Samsung on julkaissut ensimmäisen virallisen kuvan 14. maaliskuuta lanseerattavasta Galaxy S IV -lippulaivasta. Tummanpuhuva kuva ei paljasta laitteesta muuta kuin sen ääriviivat, jotka ovat pitkälti linjassa eilen verkkoon vuotaneissa kuvissa nähdyn laitteen muotojen kanssa. Ehkäpä niissä esiintyi aito Galaxy S IV?

Kaiken kaikkiaan muodot vaikuttavat noudattelevan Galaxy S III:n linjoja. Suuria muutoksia tältä osin ei näyttäisi olevan luvassa.

MobiiliBlogin kootut huhut Galaxy S IV:stä löytyvät täältä.

Lähde: Engadget

19 kommenttia

 1. Varsin ovat ilkeitä nuo samsungilaiset. 😀

 2. Eli huhut olivat totta. Voikohan näin sanoa?

  Takakansi oli ainakin ihan hirveä, mutta etukansi ihan kiva kuhan materiaalit kunnossa. Android tekee tosta ruman. Xd

  1. Ei pahalla mutta kuulisin mieluusti perusteluita miksi juuri Android tekee tuosta ruman?

 3. Ei näköjään mitään uutta tylsään samsung muotoiluun. Halvimmasta mallista kalleimpaan kaikki uudet samsungit näyttää samalta. Ei niitä erota toisistaan muuten kuin koon perusteella.

 4. Tietääkö kukaan että tuleeko mitään kautta live kuvaa sieltä julkaisu tilaisuudesta vaikka esim you tuben kautta?

 5. Jännä nähä mitä sieltä tulee. Kovin on yllätys jos noin S3:n näkönen olis.

 6. Sain jenkkisivustojen jutuista sen kuvan, että tweetissä ei ole sanottu kyseessä olevan S4, on vain julkaistu kuva.

  Itse en usko tuon todenperäisyyteen, vaan veikkaan Sampan tahallaan julkaisseen väärää infoa. Miksi ne varjelis niin tarkoin puhelinta paljastumasta ennen julkkaria, ja sitte ite tekisivät näin? Lisäks en jaksa uskoa että noin identtisen näköistä kapulaa on tuloillaan.

  Pianpa se selviää.

   1. Näyttää kyllä epäilyttävän paljon SGS3:elta. No sittenhän se nähdään. 🙂

   2. … totta, mutta ei siitäkään noin räikeästi nuo muodot näkyneet. Saattaa hyvin olla jokin testiversio (toisin sanoen sisuskalut oikeat mutta väärä ulkokuori) mutta en suoraan rupea sanomaan mitään feikiksi koska tuskin monellakaan tässä maailmassa on tietoa mitä on tulossa.Kuitenkin varmaan aikalailla erinlainen mitä nykyinen Galaxy S 3 on.

    1. Niin, no ainakin muutama ydin tulee lisää prosessoriin, kun Android vaatii enemmän tehoa suoriutuakseen roolistaan esityksessä. Saadaan sitten ne virrankulutuksetkin (ja lämmöt) samalla kattoon. Kehityksen pitäisi mennä juuri päinvastoin, eli ohjelmistoja olisi optimoitava niin, että ne vaatisivat vähemmän tehoa suoriutuakseen tehtävistään. Aika hullua, että ihmiset juoksevat elektroniikassa näin speksien perässä, kun niillä ei kuitenkaan ole sen suurempaa merkitystä. Tämä Samsungin tapa ei ole oikeanlaista innovointia laitesuunnittelussa.

 7. Ja kun jo toivoin että ei jatkais SGS3:sen ruman (halvan) pyöreää linjaa 🙁

 8. Tuossa ei ole kuulokeaukkoa, olisiko samsung tekstiin laiettu mikropisteet kuulokkeelle..

 9. Samsung on onnistunut pitämään salaisuudet piilossa (toisin kuin Nokia …), joten…eiköhän tämäkin ole vielä ns.feikki malli oikeasta!.

 10. Tuossahan se S4 on. Ei siis tarvitse enää arvailla ja odotella. Mitään uutta ja erikoista noin muotoilullisesti ja materiaalien osalta ei siis ole luvassa.

  Itse en enää neljättä ”Ässää” peräkkäin tule hankkimaan, vaan edessä on vaihto HTC Oneen. 600e laite täytyy tuntua myös kädessä siltä, eli premium-luokan tuotteelta. Alumiinin tuntuma hakkaa muovin mennen tullen. HTC myös näyttää uudelta mallilta ja arvostan myös sitä.

 11. Jaa aa eipähän tuota tarvi pitkään spekuloida. Vaikka tuo ei sisältäis mitään uusia ominaisuuksia, niin siltikki se myy aivan älyttömästi. Että aivan sama minälainen puhelin sieltä tulee. Toivottavasti kuitenki jotain uutta. Hankintaan se ei kuitenkaan mene!

Kommentointi on suljettu!