Sony tekee iPhonen hylkäämisestä helppoa: Xperia Transfer

Älypuhelimen vaihtaminen toiseen voi olla toisinaan työlästä hommaa. Tätä se on varsinkin silloin, kun uusi laite perustuu eri käyttöjärjestelmään. Osa tiedoista siirtyy yleensä varsin kivuttomasti laitteesta toiseen, mutta aina tilanne ei ole yhtä ruusuinen. Niinpä kaikki mahdollinen apu ja helpotus tulevat tarpeeseen.

Sony haluaa auttaa asiakkaitaan siirtymään Apple iPhonesta yhtiön Android-puhelimiin uudella Xperia Transfer -työkalulla. Se toimii yhdessä japanilaisvalmistajan PC– ja Mac-sovelluksien kanssa mahdollistaen yhteystietojen, kalentereiden, muistiinpanojen, selain suosikkien, viestien, musiikkien ja kuvien automaattisen siirron uuteen puhelimeen. Käytännössä se tuo siis kaikki tärkeimmät tiedot vanhasta puhelimesta uuteen ilman ylimääräistä sählinkiä. Sovellukset käyttäjä joutuu toki lataamaan uudestaan, mutta muiden vaiheiden ohittamisen jälkeen se ei varmastikaan tunnu enää kovin työläältä.

Työkalun toimiminen vaatii iPhonen varmuuskopioimista iTunes-sovelluksella. Se on yhteensopiva seuraavien Sonyn puhelimien kanssa: Xperia V, Xperia VC, Xperia TX, Xperia TL, Xperia T, Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZQ.

Lähde: Intomobile

5 kommenttia

    1. Ei ilmeisesti kuitenkaan mikään uusi juttu. Kunhan vaan sopivasti pomppas eteen päivityksen jälkeen.

  1. Näin ihan by the way ja aiheesta poiketen: Oletko sinä Teemu Hynninen Mobiiliblogin ainoa ns. Ylläpitäjä joka kirjoittaa uutisia, vai onko teitä enemmän??

    1. Tällä hetkellä kirjoittelen kaikki jutut ihan itsekseni. 🙂

      1. Täytyy sanoa, että on kyllä laatutyötä. 🙂

Kommentointi on suljettu!