Sumuisessa kuvassa Motorolan ja Googlen X-puhelin?

Motorolan ja Googlen salaisesta X-puhelimesta on vuotanut mahdollisesti ensimmäinen kuva. Sumuinen kuva ei paljasta mitään radikaalia uutuudesta, mutta siinä vilahtaa mahdollisesti laitteen virallinen nimi: Motorola nxt.

Motorola nxt:stä odotetaan todellista lippulaivaa Motorolan älypuhelinmallistoon. Viimeisimpien tietojen mukaan laitteesta löytyy 4,7 tuuman full hd -kosketusnäyttö, Nvidia Tegra 4i -piirisarja, 16 megapikselin kamera takaa ja viiden megapikselin etukamera. Virallisilta mitoiltaan puhelin olisi 131,2 x 66,7 x 7,9 millimetriä.

Googlella Motorolaa pidetään tietojen mukaan eräänlaisena vakuutuksena, jonka asemaa hakukonejätti lienee halukas nostamaan. Korealainen Samsung on kohonnut Android-markkinoiden vetäjäksi, jonka turhankin vahvan aseman arvellaan huolestuttavan Googlea. On ongelmallista, että Android-laitteiden menestys on pitkälti yhden valmistajan varassa.

Kaikesta huolimatta Googlen täytyy toimia markkinoilla hienotunteisesti. Niinpä Motorola nxt ei tulisi kuulumaan yhtiön Nexus-sarjaan. Se kantaisi ylpeästi Motorolan brändiä ja antaisi näin vaikutelman itsenäisestä yhtiöstä.

Motorolan lippulaivan julkistuksen povataan ajoittuvan toukokuulle, jolloin Google järjestään perinteikkään Google I/O -tapahtumansa.

Lähde: Android Authority

1 kommentti

  1. Ruma puhelin ja onko kuvanlaatu Lumian tasoa…

Kommentointi on suljettu!