Alumiininen Nokia Lumia 928 Yhdysvaltoihin huhtikuussa?

The Verge -verkkojulkaisu kertoo kuulleensa tietoja, joiden mukaan Verizon-operaattori tuo Yhdysvalloissa valikoimiinsa Nokia Lumia 928 -puhelimen huhtikuussa. Se on osa Microsoftin tukemaa kampanjaa Verizonilla, joka on Yhdysvaltojen suurin teleoperaattori.

Aiemmin koodinimellä Laser tunnettu Lumia 928 noudattaa Nokian uutta muotokieltä ja käyttää rakenteessaan alumiinia. Se on Lumia 920:aa ohuempi sekä kevyempi. Takaosan kerrotaan olevan aavistuksen kaarevan ja muodoissa olevan Lumia 720:n tyylistä kulmikkuutta. Ohuin kohta uutuudessa on 10,2 millimetriä.

Uutuuden ominaisuudet vastaavat pitkälti Lumia 920:aa. Uutta on ainakin kahdeksan megapikselin PureView-kameran rinnalla oleva Xenon- ja LED-salaman yhdistelmä. 4,5 tuuman kosketusnäytön sanotaan perustuvan OLED-tekniikkaan.

Lähde: The Verge

12 kommenttia

    1. Joo, hyvälle kuulostaisi, ellei Windows pilaisi kokonaisuutta.

      1. Windows muuten on paras käyttöjärjestelmä nimenomaan älypuhelimessa. Tietsikassa Macci ja Linux. Perusteet? Kaiken maailman säläsovellusten harjaamisen jälkeen halutaan selkeyttä ja sujuvuutta. Luuriin Windows, se on tulevaisuutta.

  1. …korjaan…
    Siis Xenon-salaman lisäyksestä tykkäisin mikäli sellainen tulee.

    1. 808 julkistuksessa nokia sanoi että led on virtapihimpi kuin xenon ja alkaa olla valotehossa samalla linjalla.

  2. Alumiini ja lasi, siinä ainoat oikeat materiaalit yhtään keskitasoa kalliimpaan malliin. No, ehkä harjattu teräs menisi myös, mutta sillä on myös haittapuolia.

  3. Alumiini kyllä naarmuuntuu ikävästi ja on hiton kylmä talvella.

  4. Mikseikähän titaania käytetä juurikaan puhelimissa.muistaakseni takavuosina jossain nokian mallissa oli titaanikuori.

    1. Joskus 2000-luvun alkupuolella? Semmoinen zippo puhelin? Olin Nokian alihankkijalla tekemässä osia siihen. Muistaakseni koodi nimi lilly. Kallista touhua.

  5. Ei tuo titaani ainakaan kelloissa yms. Ole oikeastaan sen kalliimpaa kuin teräs. Huomattavasti kevyempää ja ei ole niin kylmä.liekö sitten kallista työstää.

    1. Mites tämä Nokian Lumia 920:ssa käyttämä zirkonium soveltuisi matkapuhelimen valmistusaineeksi?

Kommentointi on suljettu!