Elisa tuo Nokia Musiikki+ -palvelun asiakkailleen huhtikuussa

Tammikuussa esitellyn Nokia Musiikki+ -palvelun pariin pääsevät Suomessa ensimmäisenä Elisan asiakkaat. Operaattori kertoo palvelun avautuvan huhtikuussa ja maksavan 3,99 euroa kuukaudessa. Kaikilla Elisan asiakkailla on mahdollisuus tutustua palveluun huhtikuun alusta alkaen viikon verran ilmaiseksi.

Elisa haluaa antaa ensimmäisenä operaattorina Suomessa asiakkailleen mahdollisuuden laadukkaaseen, edulliseen ja käyttömukavuudeltaan erityiseen musiikkipalveluun. Nokia Musiikki+ muistuttaa helppoudessaan radion käyttöä, sillä se tarjoilee satoja jatkuvasti päivittyviä ja eri musiikkimakuihin sopivia kanavia, jotka saa kuunneltavakseen yhdellä napin painalluksella”, kertoi Jan Virkki Elisalta.

Paketti laajentaa ilmaisen Nokia Musiikki -palvelun ominaisuuksia. Sen myötä käyttäjä voi loikkia kappaleiden yli rajattomasti sekä luoda rajattoman määrän offline-soittolistoja. Lisäksi mukaan on tuotu karaoke-tyyliin toteutetut sanoitukset ja mahdollisuus nostaa musiikkikappaleiden laatua.

Olemme innoissamme, että voimme lanseerata Nokia Musiikki+ -palvelun Suomessa Elisan kanssa, sillä Elisa on tunnettu laadukkaasta palvelusta ja asiakaslähtöisyydestä. Lisäksi Elisa on investoinut helppokäyttöisiin viihdepalveluihin, joita Nokia Musiikki hienosti täydentää”, sanoi Jyrki Rosenberg Nokialta.

6 kommenttia

 1. Korvaisiko tuo kaikessa Spotifyn? Eli onko tuo nyt vieläkin enemmän radiotyylinen vai voiko tuossa etsiä itse haluamansa biisit ja tehdä niistä järkeviä soittolistoja? voiko muiden tekemiä listoja etsiä ja kuunnella? Millainen biisivalikoima on verrattuna Spotify palveluun (löytyykö suomalaista musaa?)

  Jos tuo korvaa Spotifyn niin on varmasti Nokian puhelimille myyntivaltti.

  1. Ei korvaa suoraan Spotifyä, koska ei voi itse valita vapaasti mitä kuuntelee ja miltä artistilta. Sen takia palvelua on myös halvempi koska siinä on nuo rajoitukset. Mutta ihan hyvä palvelu tuo on ja taatusti maksamisen arvoinen. Mitä muka saa neljällä eurolla nykyaikaan?
   Palvelut täydentävät hyvin toisiaan ja minä en henkilökohtaisesti tarvitse muuta kuin Spotifyn ja tämän Musiikki+:n. No, ehkä joskus myös perinteistä radiota tulee kuunneltua.

   1. Ei korvaisi itselle spotifyä, eihän tuo Music+ ole kuin hivenen viilattu nettiradio.
    Tällä hetkellä riittää Spotify ja TuneIn. Jollekkin varmasti mukava palvelu.

 2. Mulle riittää pelkkä maksullinen Spotify, tosin olen miettinyt, josko siirtyisi rDion käyttäjäksi, kun siinä on otettu Tablettikäyttö paremmin huomioon vaakatilan muodossa.

 3. Music+ & Spotify niin aika kiitettävät musiikikirjastot mukana. Spotifyn WP clientti vielä aika surkeassa vaiheessa (tuntuu että porttasivat WP7.x version ilman uusia featureita), mutta Music+ pystyy korvaan Spotifyn radion.

Kommentointi on suljettu!