Microsoft testaa jo seuraavaa Windows Phone -versiota

Ensimmäiset viralliset merkit seuraavasta Windows Phone -versiosta leviävät verkkoon. Lähteenä on Microsoftin työpaikkailmoitus, jossa ohjelmistojätti hakee insinöörejä tiimiin, joka testaa parhaillaan Windows 9 OS -käyttöjärjestelmää Nokian, HTC:n ja Qualcommin laitteistoilla. Kyllä, yhtiö puhuu Windows 9:stä. Ehkä Microsoft paketoi tulevassa julkaisussa koko Windows-perheen saman nimen alle? Niin tai näin, on se selvä viittaus seuraavan mobiilialustan testauksen käynnistymisestä.

Tulevan julkaisun ominaisuuksista ei ole vielä minkäänlaista hajua. Samoin myös aikataulu on yksi suuri kysymysmerkki.

Microsoftilla on tiettävästi työn alla merkittävä Windows Blue -projekti. Sen odotetaan tuovan kaivattuja parannuksia työpöytäpuolelle, sillä Windows 8 ei ole saanut kansaa innostumaan uudesta alustasta. Huhun mukaan Windows Blue julkaistaisiin jo kesällä. Ehkäpä myös mobiilipuolelle on samassa rytäkässä luvassa uudistuksia?

Lähteet: Phone Arena & The Verge

5 kommenttia

 1. jopas jotakin! Jo kolmas sukupolvi testissä? 🙂

 2. Jaa…Windows 7:n julkaisusta on jo melkein 4 vuotta ja nyt sitte vuoden välein… mikäköhän tuokin strategia on… sen näemme joskus.

   1. On vai parempi strategia kun Androidilla?.
    Perusteluja!.

    1. On se parempi että tulee päivityksiä toisin kuin joihinkin Androideihin

Kommentointi on suljettu!