Rovio julkaisi uuden pelin iOS:lle ja Androidille: The Croods

Kotimainen Rovio on tuonut tänään ladattavaksi uuden mobiilipelin, joka on The Croods. Se on saatavilla ilmaiseksi Android– ja iOS-pohjaisille laitteille. Peli pohjautuu Dream Worksin samannimiseen elokuvaan. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Rovio lyöttäytyy yhteen elokuvastudion kanssa. Esimerkiksi Angry Birds Rio ja Angry Birds Star Wars sijoittuvat elokuvien maisemiin.

The Croods -pelin ideana on rakentaa oma kylä ja siinä sivussa kouluttaa pelimaailmassa vaeltavia villieläimiä sekä löytää uusia keksintöjä. Pelissä edetään elokuvasta tuttua kivikautista perhettä ohjastamalla. Tavoitteena on pyydystää kaikki pelimaailman oliot, joita on kaikkiaan kymmenen kappaletta. Etenemistä voi nopeuttaa käyttämällä rahaa pelin sisäisiin ostoksiin, mutta tämä ei ole pakollista.

The Croods -elokuva saa Suomen ensi-iltansa maaliskuun 29. päivä.

4 kommenttia

  1. En usko, että tästä tulee kovin suosittua. Näyttää melko tylsälle ja epäroviomaiselle

    1. YouTube-video on jo aika suosittu kun viikossa on saanut 670 000 näyttökertaa. Videolle annetuista peukuista 65% näyttää ylöspäin. 😉

  2. Jos Rovio meinaa pärjätä tulevaisuudessakin, niin täytyy siellä muutakin tehdä ku pelkästään lintuja… WP versiota odotellessa.

    1. Sitä saa varmaan odotaakin ikuisuuden. Oneks on android

Kommentointi on suljettu!