Videolla yöllä julkistettavan Galaxy S4:n uudet ohjelmistokikat

Kuinka moni aikoo seurata Samsungin New Yorkissa järjestettävää Galaxy S4 -julkistustilaisuutta? Tapahtuma käynnistyy tarkalleen kello 00:59 Suomen aikaa ja sitä voi seurata livenä osoitteessa youtube.com/samsungmobile.

Kuluneella viikolla uutuudesta on valunut verkkoon paljon tietoja ja vaikuttaa siltä, että tällä kertaa korealaisvalmistaja ei onnistunut pitämään puhelintaan medialta loppuun asti piilossa. Vuotaneiden kuvien perusteella Galaxy S4 muistuttaa muodoiltaan edeltäjäänsä: pyöreät linjat ja muovinen rakenne ovat pääroolissa.

Nyt verkkoon on vuotanut sarja videoita yhdeksi Galaxy S4:n variantiksi väitetystä puhelimesta, jonka tarkka mallinimi on GT-I9502. Se on kahdella SIM-paikalla varustettu versio Galaxy S4:stä, joka suunnannee myyntiin Aasian markkinoille.

Videoilla paljastuu tukku Samsungin kehittämiä ohjelmisto-ominaisuuksia, jotka tulevat olemaan keskeisessä roolissa uudessa lippulaivassa. Huhuttu ”leijuva kosketus” on mukana ja mahdollistaa muun muassa eri sisältöjen esikatselun ruutua koskettamatta. Toisella videolla esitellään pikaisesti verkkoselainta. Kolmannella nähdään, kuinka Galaxy S4 osaa pysäyttää videon toistamisen, kun käyttäjä siirtää katseensa pois laitteesta. Viimeisellä pätkällä demotaan uudistunutta lukitusruutua.

Lähde: Sammy Hub

12 kommenttia

 1. Ei kannata pitää muotoja varmoina, sillä s3:n vuotaneet muodot olivat erilaisia kuin lopullisessa tuotteessa.

 2. Alkaa olla aika nähty nyt tämä sgs4, mitään merkittävää uutta ei näytä tulevan.

  Tätä se on kun ideointi pysähtyy…

 3. Aika aidolta vaikuttaa ja seurailee samsungin muotolinjaa. Hieman hienompi kun sgs3, lähenee vähän sgs2:n olemusta.

 4. Tuosta kolmannesta videosta, mitähän järkee tossaki nyt oli? Tuon tilalle olisivat voinneet laittaa vaikka sen, että videota kuvatessa voi kuvaamisen pausettaa ja jatkaa taas :S

 5. Yhtä tylsän näköinen kärpäslätkä kuin aiemmatkin versiot. Aika mitäänsanomaton design (jos tuota nyt voi siksi edes sanoa), ei pahalla. Ja nuo mullistavat ominaisuudet pistää lähinnä hymyilyttämään. Nytkö kosketusnäyttö ei sitten enää olekaan kosketusnäyttö, kun sormea pitää leijutella siinä näytön pinnalla? Great innovation, Sam(e)sung… Saapa nähdä yöllä, mitä sieltä tulee ulos. Voihan olla, että jotain oikeasti kiinnostavaakin olisi. Tämän perusteella kuitenkin aika heikkoa näyttäisi olevan.

 6. Tuo videon paussaus saattaa olla aika ikävää. Monesti tulee kesken leffan tehtyä jotain samalla.. venyy puolentoistatunnin leffa viiteen tuntiin:)

  Ei oikein nyt kyllä iske. Toivottavasti tuovat jotain muutakin kuin nämä, jos tuossa on tuleva niin htc ja sony vie tänävuonna niin että kolisee lippulaivan osalta.

  1. Sitten laittaa asetuksista smart stayn pois. Mutta aika turhalta ominaisuudelta tuo kyllä vaikuttaa. Muuten oon kyllä ihan samaa mieltä, jotain uutta pitäisi tuoda ohjelmisto puolellekkin tai alkaa Sonyt ja HTC:t kirimään vauhdilla.

   Itse odotan paljon enemmän Note kolmosta ja mahdollisia S-pen parannuksia ja innovaatioita.

 7. Kyllä HTC One vie tämän aivan sata nolla. Siinä tuleva huippuandroidi! Pyh.

  1. Jep!

   Takakansi tässä on pirunruma.
   Jos android-luurin ostaisin se olisi HTC One.

   MeeGo, Windows Phone tai iOs on parhaat käyttikset. 🙂

 8. Tosiaan pakko yhtyä mielipiteeseen että muotoilulta tämä jää todellakin Onelle kakkoseksi. Ja Onen ja S4 väliin jää muutama muukin laite jos kuvissa tosiaan näkyy lopullinen tuote. HTC One on ehkä vaikuttavimpia Android laitteita ikinä. Se on paljon sanottu se.

  1. Katoppa s4:n julkistystilaisuus, viä meinaan kaikki muut kännykät ihan 100-0

 9. Olipa kieltämättä aika vaisu esitys tuotteena tuo uusi Samsung Galaxy S4… Ei oikeastaan mitään sellaista uutta, mitä netissä ei olisi jo ennakkoon ollut. Siis show’han oli aivan spektaakkelimainen, kunnon jenkkifiiliksellä tehty, ehkä hivenen ällökin tällaiselle eurooppalaiselle. Näkee kyllä, että yrityksessä pistetään kunnolla rahaa palamaan, kun markkinoinnista on kyse, siitä suuret propsit. Niin tai näin, joka tapauksessa sellainen aito tekninen innovointi on jäänyt taka-alalle tuotetta suunniteltaessa.

Kommentointi on suljettu!