HTC One Suomeen mahdollisesti vasta huhtikuun lopulla

Lanseerauksen yhteydessä HTC asetti kovan tavoitteen uudelle One-lippulaivalleen. Yhtiö halusi saada uutuuden myyntiin ympäri maailmaa maaliskuun aikana. Luvassa olisi yhtiön laajin tuotejulkistus kautta aikan, joka on kuitenkin kokemassa kova kolauksen komponenttipulan vuoksi.

Tietojen mukaan yhtiöllä olisi vaikeuksia saada tarpeeksi muun muassa optisella kuvanvakaimella varustettuja kameramoduuleja. HTC olisikin lykkäämässä laitteensa lanseeraamista määrätyillä markkinoilla varmistaakseen saatavuuden muun muassa Yhdysvalloissa. Rapakon takana ennakkotilauksien toimituksien pitäisikin käynnistyä alkuperäisen suunnitelman mukaan, eli siis maaliskuun aikana.

Suomen osalta näyttää lähes varmalta, että uutuutta joudutaan odottamaan ainakin huhtikuun loppupuoliskolle. Saunalahti sanoo tiedustelleensa asiaa suoraan HTC:ltä ja tuore arvio toimituksille on huhtikuun puoliväli. Verkkokauppa, Gigantti, puolestaan kertoo toimituksien käynnistyvän vasta huhtikuun 29. päivä. Vaikuttaa pahasti siltä, että laajempi saatavuus venyy aina toukokuulle asti.

Saatavuuden venyminen on kokonaisuutena HTC:lle erittäin suuri ongelma. Yhtiö painii markkinoilla vaikeuksissa ja viivästyksiin ei olisi varaa. Uusia malleja virtaa markkinoille jatkuvasti ja kuluttajat kääntyvät helposti kilpaileviin tuotteisiin, jos odotus venyy liian pitkäksi.

Lähteet: Android Authority & Phone Arena

4 kommenttia

  1. aika paha juttu htc:lle nyt kun s4 julkastaan aika samaan aikaan niin käy taas kuten viime vuonna

  2. Tänää postitettu.. joten ihan pian hyppysissä..

    1. Hei, itsellä Saunalahden kautta ennakkotilauksessa. Onko sinulla myös saunalahti vai jokin muu kun ei itse tullut pyydettyä seurantakoodia?

  3. Onko tietoa milloin tämä tulee ihan myymälöihin esim.Giganttiin ?

Kommentointi on suljettu!