LG:n lippulaivapuhelimet seuraavat jatkossa käyttäjän silmiä

Älypuhelimien etukamerat seuraavat jatkossa käyttäjänsä silmien liikkeitä entistäkin tarkemmin. Samsung otti tekniikan käyttöön jo noin vuosi sitten Galaxy S III -mallissa ja jalosti sitä eteenpäin vastikään esitellyssä Galaxy S4:ssä. Nyt samankaltaisia ominaisuuksia on tulossa LG:n lippulaivasarjan malleihin, kertoo korealaisvalmistaja.

LG aikoo julkaista huhtikuussa Koreassa Optimus G Pro -puhelimelleen päivityspaketin, joka sisältää Smart Video -ominaisuuden. Sen myötä puhelin osaa reagoida käyttäjän silmien liikkeisiin videotoiston aikana. Jos käyttäjä vie katseensa pois puhelimen näytöstä, keskeytyy toisto automaattisesti. Kun katse palaa takaisin, lähtee video jälleen pyörimään.

Päivityksen uudistukset eivät jää ainoastaan Smart Video -toimintoon. Se esittelee myös Dual Camera -ominaisuuden, jossa käyttäjä voi tallentaa kuvan samanaikaisesti puhelimen molemmilla (etu ja taka) kameroilla. Onpa mukana myös laajennuksia kaukosäädinsovellukseen ja uusia hymiöitä. Optimus G Pron kotinäppäintä kiertävä LED-valo valjastetaan päivityksen myötä parempaan käyttöön ja se osaa jatkossa ilmaista eri värisillä signaaleilla eri tapahtumista.

Smart Video- ja Dual Camera -ominaisuudet tullaan jatkossa näkemään myös muissa LG:n premium-luokan älypuhelimissa.

Lähde: Engadget

6 kommenttia

  1. Haastaakohan Samsungin LG:n oikeuteen, koska melkein kaikki noista silmä hommeleista on samat mitkä samsungilla????

    1. Lg:hän tuo noi ensin eli Lg haastaa Samsungin

    1. Tiedä sitten kumpi oli tässä asiassa edellä. Suunnittelut kuitenkin tehty monia kuukausia aikaisemmin salassa, joten mahdotonta tietää mitä toiselta on tulossa. 12 tunnissa tuollaista tuskin väsätään 😀

  2. Joo, LG taisi virallisesti esitellä nämä karvan verran ennen Samsungia. Tai ainakin tiedote oli ulkona ennen Samsungia.

  3. Ja nyt vaan odotetaan että kuinka kauan Sampalla menee ennenkö päivittävät nämä uudet katseen tunnistus jutut edellisille lippulaioille Note2 ja SGS3. Veikkaampa että ite ei tarvi oottaa päivitystä. Koska Note3 kerkee markkinoille ennen sitä. Ja kun Sampan muutenkin hitaasta pöivittämiseatä yleensä Note sarja saa vielä kauemmin oottaa päiityksiä mitä esim Galaxy S sarja.

Kommentointi on suljettu!