Galaxy S III myynyt jo yli 50 miljoonaa kappaletta, päivityksiä edelleen luvassa

Uuden lippulaivan julkaisusta huolimatta Galaxy S III tulee porskuttamaan markkinoilla vielä pitkään. Samsung suunnitteleekin tuovansa osan Galaxy S4:n innovaatioista kolmosversiolle, kertoi korealaisvalmistajan johtajiin lukeutuva Nick DiCarlo verkkojulkaisu PCMagille uuden lippulaivan julkaisutilaisuudessa.

Ominaisuudet, jotka eivät ole infrapunan tavoin raudasta riippuvaisia tulemme ehdottomasti tuomaan kaikille lippulaivamalleillemme”, sanoi DiCarlo.

Samsung on viime aikoina osoittanut, että se haluaa tukea puhelimiaan pidempään kuin aikaisemmin. Hyvä esimerkki tästä on Galaxy S II, joka saapui markkinoille Android 2.3 -käyttöjärjestelmällä ja on sittemmin päivittynyt 4.0-julkaisun kautta 4.1-versioon.

Tarkemmin päivityksen yksityiskohdista ei vielä kerrottu. Todennäköisesti ainakin Smart Pausen, Smart Scrollin kaltaiset ominaisuudet saapuvat laitteelle uuden Android 4.2 -version kanssa.

Galaxy S III on ollut Samsungille todellinen myyntimenestys. Viime vuoden touko-kesäkuussa myyntiin saapunut laite on nimittäin myynyt jo yli 50 miljoonaa kappaletta. Asian on vahvistanut The Wall Street Journalille Samsungin matkapuhelinyksikön johtaja J.K. Shin.

Lähteet: PCMag & The Wall Street Journal

5 kommenttia

  1. Siinä menikin sitten S4:n myyntivaltit.
    Kamerassa ei paljoa eroa. Ostaisin mielummin S3.

  2. Onko tietoa tai edes mitenkään mahdollista, että nuo tulisivat s2:een???

  3. Eikös S III:n jälkeen olisi tullut loogisesti S IV eikä S4?
    Miksiköhän Samsung päätyi muuttamaan nimeämiskäytäntöä kesken – roomalaisista numeroista arabialaisiin?

  4. ”Ominaisuudet, jotka eivät ole infrapunan tavoin raudasta riippuvaisia tulemme ehdottomasti tuomaan kaikille lippulaivamalleillemme” Eikös tuon pitäisi tulla myös note 2?

    1. Todennäköisesti kyllä. Jos päivitys tulee, niin julkaistaan se varmasti myös Note II:lle. 🙂

Kommentointi on suljettu!