Bravia-näyttö ja Exmor RS -kamera: Sony esitteli uuden Xperia SP -puhelimen

Xperia L -puhelimen lisäksi japanilainen Sony on täydentänyt mallistoaan tänään myös toisella uutuudella. Toisen vuosineljänneksen aikana myyntiin saapuva Xperia SP jatkaa yhtiön tyyliteltyä linjaa, jossa yksinkertaisuus yhdistyy näyttäviin yksityiskohtiin. Xperia SP tulee saataville valkoisena, mustana ja punaisena.

Puhelinta kiertää alumiininen kehys, joka antaa laitteelle jämäkän rakenteen. Alaosassa on läpinäkyvä antenni, joka luo puhelimelle valmistajan mukaan leijuvan olemuksen. Xperia Z:n tavoin virtapainike on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten alumiinista. Kooltaan uutuus on 130,6 x 67,1 x 9,98 millimetriä ja se painaa 155 grammaa.

Xperia SP:n Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmää hallitaan 4,6 tuuman Sony Mobile BRAVIA Engine 2 -kosketusnäytöltä, jonka tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä. Sisällä sykkii 1,7 gigahertsin Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960Pro -tuplaydinsuoritin ja RAM-käyttömuistia laitteella on tarjottavanaan gigatavun verran. Takana on kahdeksan megapikselin Exmor RS -kamera LED-salamalla.

Uutukaisen ominaisuuksiin lukeutuvat myös kahdeksan gigatavun tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, LTE, A-GPS, GLONASS, WiFi, NFC, Bluetooth 4.0 ja FM-radio.

2 kommenttia

  1. Kyllä Android valmistajakin voi näköjään erottua. Ihan näppärät noi valot, vaikka ovatkin hieman ysäriä.

  2. Ei näitten Sonyn puhelimien perässä enää pysy, kun tulee niin tiuhaa tahtia..

Kommentointi on suljettu!