Videolla: voimakkaat äänet tallentuvat mallikkaasti Lumia 620:lla

Torstaina myyntiin Suomessa saapuva Lumia 620 on edullinen Windows Phone 8 -älypuhelin, jonka Nokia esitteli maailmalle joulukuussa. Puhelin nähdään kaupoissa useissa eri väreissä ja sen suositushinta on 280 euroa.

Nokia on tunnettu lippulaivojensa loistavista kameroista, mutta viime aikaiset julkaisut luovat yhtiölle nimeä myös edullisempien laitteiden osalta. Esimerkiksi 65 euron hintaisessa Nokia 301 -mallissa on ominaisuuksia, kuten panoraamakuvaus, jollaisia ollaan totuttu näkemään aikaisemmin vain lippulaivatason malleissa. Myös Lumia 620:ssa on hintatasoonsa nähden laadukas kamera.

Lumia 620:n videotallennuksen kykyjä esittelemään Nokia on julkaissut YouTubessa videon, jossa se vertailee sen laatua kahteen kilpailijaan. Ikävä kyllä kilpailijoiden nimiä ei paljasteta. Joka tapauksessa erityisesti Lumia 620:n kyky tallentaa voimakkaita ääniä on erittäin vakuuttavaa. Loistava ominaisuus nuorisopuhelimessa!

Lähde: Phone Arena

5 kommenttia

  1. Oho, aika hienoa :–OO Näin voin sano ”epä-nokia-fanina” :—DD

  2. Tämä menisi ostoon tai 720 jos tarvitsisin nyt vaihtaa.

  3. Eipä varmaan mene kauaa (toivottavasti) että tuohonkin saa vaihtokuoria 🙂 Koskakohan http://DesignSkins.fi alkaa valmistamaan 3D-kuoria? toivottavasti pian. Näyttää näppärältä tuo Lumia 620:n takakuori nimittäin. Ehkä joku päivä kotona voidaan tulostaa kännykänkuoria itse.

Kommentointi on suljettu!