Windows Phone 7.8 -päivityksen jakelu Lumioille jälleen käynnissä

Jäitkö alkuvuodesta ilman Windows Phone 7.8 -päivitystä? Tähän on syynsä, sillä paketin jakelu keskeytettiin ennen kuin se ehti saapua koko laitekannalle. Nyt päivityksen levitys on jälleen käynnissä, kertoo Nokia kotimaisella Twitter-tilillään. Yhtiö ilmoittaa, että Microsoft on käynnistänyt Windows Phone 7.8 -päivityksen jakelun uudelleen Nokian laitteille: Lumia 510, Lumia 610, Lumia 710, Lumia 800 ja Lumia 900. Sen jakelu tapahtuu asteittain, joten osa joutunee edelleen odottamaan päivityksen saapumista.

Tarkkaa syytä uuden ohjelmistoversion jakelun keskeytymiselle ei ole annettu. Sen on arveltu liittyvän muutamiin bugeihin, joista käyttäjät raportoivat Windows Phone 7.8:n yhteydessä. On epäselvää, korjaako nyt jakelussa oleva versio ilmenneet ongelmat. Hyvin mahdollisesti näin on.

Päivityksen keskeisin ja näkyvin uudistus on kotinäkymä, joka mukailee nyt Windows Phone 8:n linjaa ja tarjoaa kolme eri kokoista tapahtumaruutua: pieni, keskikokoinen ja iso. Lisäksi tapahtumaruuduille on tarjolla enemmän värejä. Kuuluupa pakettiin myös automaattisesti lukitusruudulla vaihtuvat Bing-taustakuvat.

3 kommenttia

  1. Täällä on yritetty kikoillakin ilman tulosta.
    Eiköhän se kohta tule. 🙂

  2. Eilen tuli joku pikkupäivitys vaikka luurissa oli 7.8. No tätä luuria en päivitysten takia ostanut, vaan ”pienen” koon ja halvan hinnan.

  3. 286:llako ne noita päivityksiä jakelee, ku ei oo näkyny eikä kuulunu. Ei niitä ny niimpaljoo maailmalla ole 😉

Kommentointi on suljettu!