Nokia tuo uutuuksistaan tuttuja kuvaustoimintoja ensimmäisen sukupolven Lumioille

Ensimmäisen sukupolven Lumia-puhelimien omistajille on jälleen tiedossa uusia sovelluksia. Nokia on tuonut Lumia 900-, Lumia 800-, Lumia 710-, Lumia 610– ja Lumia 510 -malleille uusista Window Phone 8 -puhelimistaan tuttuja ominaisuuksia, joiden avulla omista kamerakuvista saa irti entistäkin enemmän.

Päivitetty versio Camera Extras -sovelluksesta sisältää uuden kuvaustilan. Sen avulla käyttäjä voi helposti poistaa kuvista ei toivottuja liikkuvia objekteja. Tämä tapahtuu yksinkertaisella käyttöliittymällä ja sarjakuvaustoimintoa hyödyntämällä.

Täysin uutena sovelluksena Nokian on julkaissut vanhemmille Lumiolleen Windows Phone 8 -laitteista tutun Cinemagraphin. Se on aluksi saatavilla Lumia 900-, Lumia 800- ja Lumia 710 -laitteille, mutta saapuu seuraavien viikkojen aikana myös Lumia 510- ja Lumia 610 -malleille.

Cinemagraph tekee kuvien ja animaatioiden yhdistelemisestä helppoa. Käyttäjä pystyy vaivattomasti valitsemaan kuvista kohtia, joiden liikkeen haluaa animoida. Loput kuvasta jää paikoilleen, vaikka taustalla olisikin liikkuvia kohteita.

Lataa Camera Extras alla olevalla QR-koodilla:

Lataa Cinemagraph alla olevalla QR-koodilla:

Lähde: Nokia Conversations

7 kommenttia

 1. Hienoa, että Nokia päivittää vanhempiinkin malleihin uusia ominaisuuksia. 🙂

 2. Cinemagraph, eli Elävä kuva ei kyllä toimi 610:llä muistin vähyyden vuoksi.
  Yllätys.

  1. Pitäisi toimia pian, kuten jutussa mainitaan. Näin ainakin Nokia lupaa.

  2. Ahaa. Jos myöhemmin tulisi toimiva versio?

 3. Tuo Cinemagraph on ollut ainakin Lumia 900:lle saatavilla jo 5.3 lähtien?

 4. Hienoa, että tuovat näitä ominaisuuksia myös vanhoihin malleihin eikä aina pidetä vain yksinoikeutena uusissa.

  Vaikkei nyt varmaankaan mikään varsinainen myyntivaltti ole tämä keino enää, mutta eipähän ainakaan laske vanhempien mallien kysyntää.

  Olettekos muutrn kokeilleet Nokian uutta sovellusta ”Place tag”? Sillä saa helosti ja nopeasti lähes ammattimaisen postikortin lähetettyä vaikka ulkomaanmatkoilta. Parasta sovelluksessa on se, että se tunnistaa itse paikan joten käyttäjän ei tarvitse välttämättä muuta kuin hyväksyä sovelluksen ehdottama valmis teksti

Kommentointi on suljettu!