EA:lta heti 16 kappaletta Galaxy S4:lle optimoitua peliä

Electronic Arts valmistautuu kiivaasti Samsungin uuden Galaxy S4 -lippulaivan saapumiseen markkinoille. Yhtiön antamien tietojen mukaan sillä on tarjottavanaan heti Galaxy S4:n julkaisupäivästä lähtien 16 kappaletta erityisesti uutuuspuhelimen kyvyt huomioivaa peliä. Mukana on muun muassa sellaisia nimikkeitä, kuten The Sims FreePlay, Need for Speed: Most Wanted, Monopoly, Plants vs. Zombies ja Real Racing 3.

Olemme iloisia työskennellessämme Samsungin kanssa tuodaksemme muutamia faniemme suosikkeja Galaxy S4:lle julkaisun yhteydessä”, kommentoi EA:n Glenn Roland (vice president of new platforms and OEM at Electronic Arts). ”Laitteen tarkka ja suuri näyttö sekä kasvaneet tehot antavat peleillemme mahdollisuuden näyttää entistäkin paremmilta Samsungin asiakkaille.

Kevään aikana kauppoihin rynnivä Galaxy S4 on alustavien testien valossa markkinoiden tehokkain älypuhelin. Se sisältää viiden tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäytön, 1,9 gigahertsin Qualcomm 600 -neliydinsuorittimen (osassa maailmaa kahdeksalla suoritinytimellä varustettu 1,6 gigahertsin Exynos 5) ja kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Samsung on tuomassa lippulaivalleen myös peliohjaimen, johon Galaxy S4 voidaan liittää paremman käyttökokemuksen takaamiseksi.

Lähteet: SamMobile & Trusted Reviews

6 kommenttia

  1. Tuon S4:en kun roottaa niin siihen saa yhdistettyä langattomasti PS3 ohjaimen, niin on mielyttävämpi pelata esim. GTA vice cityä.

    1. Tai jos ei halua rootata, niin tod. näk. tuossa toimii sama kuin SGS3:ssa. Eli USB OTG kaapelin kautta PS3:n ohjain piuhalla kiinni, niin voisi toimia.

      1. PS3 ohjain toimii kyllä hienosti, mutta mihin luuri kiinni? Tuo Samsungin pädi on taas (varmasti) niin sikahintainen että morjens.

Kommentointi on suljettu!