BLU Products taistelee hinnalla: Life One -lippulaiva vain 299 dollaria

Pieni, vuonna 2009 perustettu BLU Products haluaa kampittaa tunnettuja älypuhelinvalmistajia edullisella hintatasolla. Yhtiön strategia on tuoda markkinoille hyvin varustettuja älypuhelimia, jotka myydään kuluttajille ilman operaattorilukituksia ja huomattavasti kilpailijoita edullisempaan hintaan. Tähän valmistaja pääsee jättiyhtiöitä selvästi pienemmällä markkinointibudjetilla, joka ei ole lisäämässä ”ylimääräistä” hintaa tuotteille.

BLU Productsin hiljattain julkaisema Life One -lippulaiva maksaa Yhdysvalloissa ainoastaan 299 dollaria. Se on vähän lukitsemattomasta puhelimesta, jossa on viiden tuuman HD IPS -kosketusnäyttö, 13 megapikselin takakamera, viiden megapikselin etukamera ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Ja mikä parasta, laite perustuu Android 4.2 -käyttöjärjestelmään.

Yhtiön toimitusjohtaja, Sammy Ohev-Zion, uskoo, että myös Yhdysvalloissa on edelleen kysyntää lukitsemattomille älypuhelimille, jotka eivät sido operaattoriin vuosiksi. Tästä hän pitää hyvänä esimerkkinä Nexus 4:ää, joka myydään loppuun heti, kun sitä saapuu varastoon.

Life Onen vahvuuksiin kuuluu myös Dual-SIM-ominaisuus. Puhelimen toimintoja pyörittävät 1,2 gigahertsin MediaTek MT6589 -neliydinsuoritin, PowerVR Series 5XT -grafiikkapiiri ja gigatavun RAM-käyttömuisti. Mukana on 2000 milliampeeritunnin akku.

Lippulaiva rakentuu alumiinista, joka valmistetaan yhtiön mukaan markkinoiden haastavimmalla ja kalleimmalla prosessilla. Tämä antaa puhelimelle laadukkaan ja ylellisen ilmeen, kehuu BLU Products tiedotteessaan. Kooltaan Life One on 144 x 73 x 8,9 millimetriä.

Uutuus saapuu rapakon takana myyntiin huhtikuussa useiden eri verkkokauppojen listoille.

Lähteet: The Verge & PRNewswire

14 kommenttia

 1. Alkais nyt myymään jenkkien ulkopuolellaki. Eurooppaan kun tää saatais nii heti ostaisin.. vakuuttavat speksit ja mikä parasta, 300€ hintaa ja täysalumiini.

  1. Hinta Jenkeissä 299 dollaria. Suomessa tod.näk. 400-600 euroa…

   Valitettavasti

 2. ”haastavimmalla ja kalleimmalla prosessilla”. No oisko hinnassa vielä hiomisen varaan?

  1. Haisee ihan vähän kiinalta, sieltähän noita saa edullisesti jos minkälaista. Laatu on sitä, tätä ja siltä väliltä?

 3. Aina kyseisen puhelimen voi tilata USA:sta tai Kiinasta, miksi pitää odottaa että se tulee Suomeen myyntiin kun sitä ei välttämättä ikinä tapahdu? Itsekin tilasin viikko takaperin Xiaomi Mi2-puhelimen kiinasta ja olen ollut täysin tyytyväinen puhelimeeni. Hintaa tuli puhelimelle 303 €. Täysin sama varustelu kuin LG Nexus 4, 16 gb tallennustilaa, 2 gb ram, 4 ydin qualcomm prosessori. 30 € lisämaksulla olisi saanut 32 gb tallennustilaa.

  1. Jep, kiinassahan ne iPhonet, Nokiat ja Samsungitkin (osa) tehdään.
   Pitää vaan olla vähän perillä niistä kiinanvehkeistä, niin saa varmasti ihan laatupelin, siellä tehdään kyllä niitä toisenkin ääripään vispilöitä (halvimmat)

  2. En kyllä suosittelisi tavalliselle tallaajalle juuri Yhdysvalloista tai Kiinasta tilaamista, sillä tilaa vahingossa vielä Suomen verkkoihin sopimattoman mallin. Toki jos näistä asioista ymmärtää, niin voihan siinä järkeäkin olla.

 4. 10 vuoden päästä ei muita kännykänvalmistajia enään ookkaan kun kiinalaisia sillä ne tekee koko ajan yhä laadukkaampia kännyköitä ja yhä halvemmalla eikä muut valmistajat pysy mitenkään perässä

 5. Puhelin on kyllä ruma. Speksit-hinta-suhde OK.

  1. Mielestäni tuota ei kovin rumaksi sanoa, vaikka makuuasioitahan nuo on. Jos kuoret ovat alumiinia niin pärjää kyllä kohtuu hyvin tämän hetken tarjonnalle nimivalmistajienkin designin kanssa. iPhone, Sony Xperia Z ja HTC One ovat kyllä enemmän hiottuja ulkonäöltään, mutta toisaalta hintakin on tupla.

   1. Premium materiaalit, mitäänsanomaton design. olis panostanu kumpaankin, nyt tuo näyttää halvalta materiaaleista huolimatta.

 6. Joopajoo, aika kaukana premiumista tuolla ikivanhalla Cortex A7-ytimisellä piirillä..

 7. Paremman näköinen kuin mikään samsung puhelin!!

 8. Samanlainen android läpyskä kuin kaikki muutkin, ei toi mun mielestä yhtään vähemmän laadukkaalta näytä kuin vaikka s4

Kommentointi on suljettu!