Lenovolta Android 4.2 Jelly Bean -puhelin 5,3 tuuman näytöllä

Kiinalainen Lenovo on esitellyt kotimaansa markkinoille uuden älypuhelimen: S920. Se on 1,2 gigahertsin MediaTek MT6589 -neliydinsuorittimeen perustuva uutuus, jonka myynti Kiinassa käynnistyy huhtikuussa. Hintaa laitteella on noin 280 euroa.

Lenovo S920 on hintaansa nähden melkoisen kyvykäs laite. Neliydinsuorittimen lisäksi keskeisiin ominaisuuksiin lukeutuu 5,3 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on kohtuulliset 1280 x 720 pikseliä. RAM-käyttömuistia löytyy gigatavun verran ja akussa on voimaa 2250 milliampeeritunnin verran. Kuvaaminen hoituu kahdeksan megapikselin kameralla ja videopuhelut etupaneeliin integroidulla kahden megapikselin kameralla.

Puhelin ajaa uutta Android 4.2 Jelly Bean -alustaa, jota ei vielä kovin monesta puhelimesta löydy. Paketti on nidottu 7,9 millimetriä paksuun koteloon. Miltä vaikuttaa?

Lähde: Softpedia

7 kommenttia

  1. Ovat kuulemma melko heikkoja nuo mediatekin suorittimet :/

    1. Todellakin, jotain A7 ytimiä….
      Olihan ne kovia, kun iP 3GS tuli 😛

  2. Ei taida Lenovo vielä kännyköitä kotimaansa ulkopuolella kaupata. Ainakaan vielä. Koska kuitenkin yrityskäytössä Levonon kannettavat ovat erittäin suosittuja, kannattaisi rakentaa synergia-etuja kannettavien ja Lenovo- älypuhelimien kesken. Tuotemerkki ainakin on jo hyväksytty länsimaissa.

  3. Vaikuttaa houkutelevalta. Hintaan nähden todella mukavan oloinen laite.

  4. ompas taas yks pas.a laitettu liikenteeseen en ottais vaikka sais ilmaiseksi

  5. Halvalla pääsee kun ottaa htc one x:n designin suoraan.

Kommentointi on suljettu!