HTC:n julkistamattomat Desire P- ja Desire Q -puhelimet vuotivat verkkoon

Taiwanilaiseen HTC:n liittyvä uutisointi on pyörinyt viimeiset viikot ja kuukaudet One-lippulaivan ympärillä. Kevään aikana myyntiin saapuva uutuus on yhtiölle tärkeä laite, jonka se toivoo nostavan HTC:n jälleen kasvu-uralle. Yhtiö on ollut pitkään pahassa laskusuhdanteessa ja tarvitsee kipeästi menestysmallia.

Lippulaivan lisäksi yhtiöltä on tulossa markkinoille myös edullisemman hintatason laitteita. Ne kuuluvat Desire-sarjaan ja kantavat nimiä Desire P sekä Desire Q.

HTC Desire P rakentuu 4,3 tuuman 800 x 480 pikselin kosketusnäytön ja gigahertsin tuplaydinsuorittimen varaan. Puhelimesta löytyy lisäksi kahdeksan megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka. Uutuus saapuu tietojen mukaan pian myyntiin Kiinassa, jossa sen hinta on noin 365 dollaria.

Desire Q pohjautuu pienempään neljän tuuman kosketusnäyttöön. Se saapuu myyntiin ensimmäisenä Taiwanissa mustana, valkoisena ja punaisena. Puhelimen hinta on noin 235 dollaria.

Uutuudet perustuvat Androidiin, mutta tarkkaa alustaversiota huhut eivät vielä osanneet paljastaa.

Lähde: UnwiredView

2 kommenttia

  1. Tuntuu hieman kalliilta jos vertaa esim Lumia 720 hintaan. Uskoisin näytön, kameran ja käytön sulavuuden olevan vähintään samalla tasolla. HTC:n pakko tukea LTE:tä.

    1. luultavasti lumia 720 käytön sulavuus on parempi :/ koska luultavasti htc:ssä on buginen android, jota ei saa mitenkään pyörimään sulavasti 2 ydinsuorittimella

Kommentointi on suljettu!