Huaweilta ohut kilpailija Samsung Galaxy S4:lle?

Kiinalainen Huawei on viimeisen vuoden aikana nostanut profiiliaan älypuhelinmarkkinoilla. Ennen halpamalleista tunnettu yhtiö on puskenut markkinoille kunnon lippulaivoja ja lisää on tulossa. Viimeisimpien tietojen mukaan Huawei valmistelee jo seuraavan lippulaivan julkaisua, jonka on tarkoitus kampittaa kevään aikana myyntiin saapuvan Samsung Galaxy S4:n menestystä.

Valmistajan kotimaasta lähtöisin olevat huhut vihjaavat varsin herkullisesta uutuudesta. Huawein lippulaiva perustuisi 4,9 tuuman full hd -näyttöön, 1,8 gigahertsin ARM Cortex A15 -neliydinsuorittimeen, Mali T604 -grafiikkapiiriin ja kahteen gigatavua RAM-käyttömuistia. Akku olisi kooltaan 2600 milliampeerituntia ja kamera kipuaisi 13 megapikseliin. Kaikki tämä olisi mahdutettu 6,3 millimetriä paksuun rakenteeseen.

Huhut kertovat, että uutuuden esittely tapahtuisi jo huhtikuussa. Sen hinta lienee ominaisuuksiinsa nähden kohtalaisen alhainen. Kiinalaisvalmistajat ovat tunnetusti hyviä taistelemaan hinnalla, ainakin määrätyillä markkina-alueilla.

Lähde: UnwiredView