Acerin Android Jelly Bean -tabletti huomenna Verkkokauppa.comista 99,90 eurolla

Nyt on loistava tilaisuus hankkia itselleen Acerin tammikuussa esittelemä Iconia B1-A71 -tabletti erittäin huokeaan hintaan. Verkkokauppa.com tuo huomenna (28.3) kello 9:00 myyntiin 400 kappaleen erikoiserän Acerin Android 4.1 Jelly Bean -pohjaista taulutietokonetta 99,90 euron hintaan. Laitteita on saatavilla verkossa sekä jokaisessa myymälässä 100 kappaletta. Mukaan pakettiin kuuluu kolmen vuoden takuulaajennus, joten kyseessä on hyvin kilpailukykyinen diili.

Acer Iconia B1-A71 on varustettu seitsemän tuuman 1024 x 600 pikselin kosketusnäytöllä sekä Mediatekin 1,2 gigahertsin tuplaydinsuorittimella. RAM-muistia löytyy 512 MB:tä. Tallennustilaa on kahdeksan gigatavua, jota käyttäjän on mahdollista laajentaa microSD-muistikortilla. Muita ominaisuuksia ovat Bluetooth 4.0, WiFi, GPS ja VGA-tason etukamera.

Tästä edullinen tabletti pääsiäislomalle sekä tulevan kesän rientoja varten!

11 kommenttia

  1. Tai sitten gigantti vastaa verkkokaupan tarjoukseen?

  1. Ihan vaan hyvän diilin halusin tuoda lukijoidemme tietoisuuteen. Facebookista tämän löysin. 🙂

 1. Olisikohan samanlainen myyntikikka kyseessä kuin mikä oli iPadin kohdalla pari viikkoa sitten?

 2. Mitenhän tuo 512mb keskusmyisti riittää?

   1. Näinpä, 2kpl Cortex A9-ytimiä kuitenkin..

 3. Jos on nykyaikainen älypuhelin taskussa niin en ymmärrä tälläisen halpis-tabletin tarvetta. Sähköpostit ja nettiselauksen saa hoidettua puhelimella ihan hyvin. Eri asia sitten kunnolla suuremmat tabletit joissa on tehoa. Ne tuovat jotain lisäarvoa.
  Tämä on tätä nykyajan kertakäyttökulttuuria. Ostetaan lisäkrääsää vain koska se on halpaa.
  Isät ja pojat tunnistaa parhaiten lelujen hinnasta. Lelujahan 100e tabletit on.

Kommentointi on suljettu!