Samsung Galaxy Note 3 tulee 5,9 tuuman näytöllä?

Kuvassa Galaxy Note II.

Kolmannen sukupolven Galaxy Note kasvattaa näytön kokoa aiemmin arvioitua maltillisemmin. Näin väittävät tuoreimmat huhut, joiden alkulähteet juontavat Koreaan.

Samsung kehittelee kiivaasti Galaxy Note 3:sta, jonka näyttökooksi olisi varmistumassa 5,9 tuumaa. Nykyisen mallin näyttö on 5,5 tuumaa. Tämä voisi tarkoittaa sitä, että korealaisvalmistaja kykenee kasvattamaan näyttöä ilman suurempia vaikutuksia laitteen fyysiseen kokoon. Tarkkuus nousisi nykyisestä 1280 x 720 pikselistä 1920 x 1080 pikseliin. Kaiken tämän lisäksi näyttö olisi niin sanotusti rikkoutumaton, eli erityisen kestävä.

Laite perustuisi Samsungin omaan Exynos 5 Octa -piirisarjaan, joka vauhdittaa myös osaa Galaxy S4 -malleja. Ehkäpä Galaxy Note 3 tuo korealaisvalmistajan kahdeksanydinsuorittimen viimein myös Suomeen?

Ennen nykyisiä tietoja Galaxy Note 3:n on huhuttu tarjoavan 6,3 tuuman näytön. Vaikka näin ei vaikuttaisi tapahtuvan, on kyseiseen kokoluokkaan perustuva laite myös rakenteilla. Tarkoituksena Samsungilla olisi laajentaa mallistoaan kattamaan myös kuuden tuuman laitteet. Lippulaivatasoon kyseinen tuote ei arvioiden mukaan sijoittuisi.

Eräiden arvioiden mukaan Galaxy Note 3 esitellään maailmalle kesän lopulla.

Lähteet: Android AuthorityGSM Arena & UnwiredView

4 kommenttia

  1. Nyt on taas jotain mitä odottaa kuin kuuta nousevaa. Pakko hankinta.

  2. ”Ehkäpä Galaxy Note 3 tuo korealaisvalmistajan kahdeksanydinsuorittimen viimein myös Suomeen?”

    Ehkäpä ei, ellei tuota piiriä saada tukemaan täkäläisiä LTE-taajuuksia…

  3. ”Laite perustuisi Samsungin omaan Exynos 5 Octa -piirisarjaan, joka vauhdittaa myös osaa Galaxy S4 -malleja.” Vauhdittaa myös osaa Galaxy S4 -malleja??? Joo kaikki kyllä tajuaa mitä tarkoitat, kunhan nyt vain sanoin. Paremmin sopisi esim. ”Laite perustuisi Samsungin omaan Exynos 5 Octa -piirisarjaan, joka vauhdittaa osaa Galaxy S4 -malleista.”

  4. Siitä vaan näyttöä kasvattamaan, kunhan puhelimen fyysinen koko ei enää kasva. Vielä pystyy yhdellä kädellä käyttämään, mutta aika rajoilla mennään. Sama taskuun menemisen kanssa.

Kommentointi on suljettu!