Temple Run saapui Windows Phonelle

Mobiilipelaajien suosioon Android– ja iOS-laitteilla noussut Temple Run on saapunut Windows Phone -alustalle. Kyseessä on pelisarjan alkuperäinen versio, joka julkaistiin iOS:lle 18 kuukautta sitten. Pelistä on myös jatko-osa, Temple Run 2, jonka mahdollisesta julkaisusta Microsoftin mobiilialustalle ei ole vielä tietoa.

Muiden suosikkipelien tavoin Temple Run luottaa yksinkertaisuuteen. Pelissä ohjataan tutkijaa, joka juoksee pitkin vanhaa temppeliä hyppien ja väistellen eteen sattuvia esteitä. Pelimaailma on niin sanotusti päättymätön ja se loppuu ainoastaan pelaajan epäonnistumiseen.

Tempel Runin lisäksi Windows Phonen pelivalikoima laajenee seuraavien päivien aikana muun muassa seuraavilla nimikkeillä: 6th Planet, Propel Man, Orcs Must Survive ja Fling Theory and Ruzzle.

Allekirjoittaneen Lumia 620 ei vielä löytänyt uutuuspeliä, joten sen saapuminen suomalaiseen kauppaan kestänee hetken. Toivottavasti Temple Run on pian myös suomalaisten ulottuvissa.

Lähde: The Verge

27 kommenttia

 1. Tässä huomaa WP:n kehittämättömyyden :—D Täytyy ihan uutisoida kun 1 peli tuli kauppaan.

  1. No tuskin joka pelistä, mobiilisovelluksista yksi suosituimmista peleistä.

 2. Mielestäni tämä osoittaa että wp:llä on vetovoimaa myös pelien saralla

  1. Nimenomaan ja näyttää, että kehittäjillä on haluja tuoda sovelluksensa WP:lle.

   1. Delic niinpä :—–DD Aika kauan niillä kesti :’)

    1. muistakaa että Windows phone on melko uusi käyttöjärjestelmä jos vertaa androidiin tai ios:iin

    2. Juu, nuori ja ennen muuta paikallaan polkeva. WP:n markkinaosuus 2010 oli 2%, sama 2% se on myös nyt 3 vuotta myöhemmin. Tämä vielä huimasti kasvavilla markkinoilla. Älypuhelinmarkkinat ovat kolmen viime vuoden kasvaneet 2.5 kertaiseksi.

 3. Onkohan Teemulla tai jollakin tietoa, että tuleeko tämä vain WP8:lle vai myös 7.8:lekin?

 4. Hyvä.

  Vielä muitakin esim subway surfing ja bike race niin Nokia myy paljon. 😉
  Paljon on pelien varassa nuorilla.

  1. Ei se 3 pelillä markkinoilla voittoa vedä :3

  2. Ei se 3 pelillä markkinoilla voittoa vedä :3

   1. Nuorien keskuudessa noi pelit on tärkeitä niille ja sen takia ne ei osta Nokiaa.

    Tietänen, koska olen nuori ja omistan ylpeänä N9:n johon ei saa yhtäkään sellaista ” hyvää ” peliä.

 5. Millonkohan tämmöinen on tulossa, ja onko kellään varmaa tietoa että tuleeko WP 7.x laitteille? Ja jos luin ”joha”:n linkin oikein, myös mm.jetpack joyride on tulossa, vai olenko väärässä? 🙂

 6. Ja äsken kun katsoin, windowsphone.us: sivuilta pystyy lataamaan jo Temple Runin, mutta ei tue vielä ainakaan kun WP8..

 7. Se on surullista, jos en saa ladattua näitä lumia 900 puhelimeeni. Tämä samalla luultavasti enteilisi sitä, että useat isot sovellusjulkaisut ovat vain wp 8:lle

  1. Niin siinä käy. Se on tiedetty jo pitkään. Myy se WP7 pois ja hommaa joku WP8 tilalle :p kyllä sen joku hölmö vielä ostaa 😀

   1. Hölmöä on ostaa wp8 jos on omistanut wp7…

   2. Vaikka joku hölmö tosiaan WP8:n saattaa vielä ostaa, niin on äärimmäisen epäkohteliasta nimitellä ”Temppua” noin suoraan hölmöksi.

    1. Pahoittelen hölmöä sanavalintaani jos se on aiheuttanut ”tempulle” pahaa mieltä. Mutta eihän temppu edes kerro ostavansa uutta puhelinta.

    2. En minä sitä loukkauksena ottanut. Jos vaikka seuraava lumia. Voisi kuvitella, että siihen saa uusimman windows phonen ainakin päivittämällä.

 8. Eikö kellään ole ajatustakaan siitä että milloin tulee WP 7.x jos edes on tulossa??

Kommentointi on suljettu!