Galaxy S4:ssä selvästi edeltäjäänsä parempi akkukesto

Samsung vaikuttaisi ensimmäisten testitulosten valossa tehneen hyvää työtä Galaxy S4 -lippulaivansa akkukeston eteen. Tehokkaan suorittimen ja suuren full hd -kosketusnäytön tueksi korealaisvalmistaja on varustanut lippulaivansa 2600 milliampeeritunnin akulla. Se takaa uutuudelle lupaavan pitkät toiminta-ajat, ilmenee GSMArenan suorittamista mittauksista.

Puheaikatestissä Galaxy S4 kellotti tuloksen 13:53. Se on reippaat 3,5 tuntia Galaxy S III:a enemmän. Tuloksellaan Galaxy S4 on selvästi keskitasoa paremmalla puolella, mutta sen edelle kirivät kuitenkin esimerkiksi LG Optimus G, Sony Xperia Z ja Nokia Lumia 620.

Verkkoselauksen osalta edeltäjä jäi taakse reippaat kaksi tuntia paremmalla tuloksella. Uutuus jaksaa surffailua verkossa yhdellä latauksella kahdeksan tuntia ja 42 minuuttia.

Videotoistonkin osalta korealaisvalmistajan lippulaiva oli aivan kärjen tuntumassa tuloksella 10:16. Tältä osin parannusta Galaxy S III:een tapahtui vähiten, sillä edellisen sukupolven lippulaiva kellotti samassa testissä lukemat 10:01.

Lähde: GSMArena

4 kommenttia

  1. Ja paljonkohan se on vielä Octalla.. Hyvää työtä.

  2. Missä sanottiin, että testiä ei olisi tehty octalla?

    1. Heti GSMArenan artikkelin alkupuolella.

  3. okei, sen olisi kyllä voinut ilmoitaa tässä mobiiliblogin uutisessakin.

Kommentointi on suljettu!