Nokia Lumia 920 päivittyi Yhdysvalloissa – uudistuksia luvassa

Nokia on aloittanut uuden ohjelmistopäivityksen jakelun Lumia 920 -lippulaivalleen. Kuten edellisenkin version kanssa, niin myös tämä on ensi saatavilla Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin asiakkaille. Sen saatavuus laajenee aikanaan kattamaan myös muut markkina-alueet ja Lumia 820 -mallin.

Uusi päivitys sisältää perinteisten korjauksien, optimointien ja parannuksien lisäksi myös uusia ominaisuuksia. Paketin keskeisin uudistus on Storage Check -työkalu, jolla käyttäjä saa aikaisempaa yksityiskohtaisempia tietoja puhelimensa tallennustilan käytöstä. Sillä onnistuu myös väliaikaisten tiedostojen puhdistaminen, jotka ovat osalla käyttäjiä haukanneet laitteen tallennustilasta luvattoman suuren siivun.

Näytön aikakatkaisuun päivitys tuo lisää vaihtoehtoja. Nyt käyttäjä voi esimerkiksi halutessaan poistaa aikakatkaisun kokonaan käytöstä, jolloin näyttö ei sammu ilman käyttäjän toimia.

Ohjelmistopäivitys parantaa lisäksi kameran ja kiihtyvyysanturin toimintaa. Kyseessä on siis kohtalaisen jämäkkä paketti, jota kannattaa odottaa.

Lähde: Windows Phone Central

12 kommenttia

 1. Tämä ei varmaan kuitenkaan ole vielä se päivitys joka tuo double tab to awake toiminnon Lumiaan? (Meegon ominaisuus)

 2. Olen ymmärtänyt että kyseisessä päivityksessä tulisi huomattaavasti enemmän sisältöä kuin mitä tässä jutussa kerrotaan.

 3. Hitto tää Microsoft on kyllä sahannut omat jalkansa ja pahasti… 😀

  Pitäis työnantajan varmaan syöttää ja kylvettää niitä työntekijöitään paremmin ettei ne stressaantuneina päästele näitä aivopieruja, puhun siis tästä Windows Metro/Modern UI jutusta ja Windows 8 ym. ym…

  Mutta Windows 7 toimii, toivottavasti se elää ainakin seuraavat 10-15 vuotta.

 4. ”Näytön aikakatkaisuun päivitys tuo lisää vaihtoehtoja. Nyt käyttäjä voi esimerkiksi halutessaan poistaa aikakatkaisun kokonaan käytöstä, jolloin näyttö ei sammu ilman käyttäjän toimia.”

  Tämä vaihtoehto on nykyisessäkin versiossa. (30 sek, 1 min, 3 min, 5 min, 15 min, 30 min, ei koskaan)

 5. Nyt tarttis tulla pikasesti Se päivitys lumia 820:lle koska ”muut” osio vie itselläni 5GB ja järjestelmä vie 2GB ja Se on aika paljon jos muistia on vain 8GB jää siis itselleni vain vaivanen 1GB…

Kommentointi on suljettu!