Samsung Galaxy S4 Suomeen jo huhtikuun alussa?

Joko sormet syyhyävät? Haluatko omaksesi uuden Galaxy S4:n? Tässä tapauksessa Gigantilla on sinulle hyviä uutisia. Myymäläketju on nimittäin aikaistanut uutuuden saatavuutta ja kertoo tuoreimpien arvioiden valossa Galaxy S4:n toimituksien käynnistyvän jo 8.4, eli alle kahden viikon sisällä.

Galaxy S4 lanseerattiin maailmalle New Yorkissa maaliskuun puolivälissä. Suomessa se saapuu myyntiin 1,9 gigahertsin Qualcomm 600 -neliydinpiirisarjalla, mutta valituilla markkinoilla se nähdään Samsungin omalla Exynos-sirulla. Se sisältää kahdeksan ydintä ja on kellotettu 1,6 gigahertsiin.

Aavistuksen edeltäjäänsä siromman Galaxy S4:n etupuolella loistaa viiden tuuman Super amoled -kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä. Sen suojana on Gorilla 3 -lasi. Puhelin perustuu Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmään ja sisältää laajan valikoiman Samsungin ominaisuuksia, jotka ovat osa korealaisvalmistajan käyttöliittymää. Muita laitteen ominaisuuksia ovat kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 16, 32 tai 64 gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, NFC, Bluetooth 4.0, infrapuna-led, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, MHL 2.0, GPS, GLONASS ja 13 megapikselin kamera.

Uutuuden suositushinta Suomessa on 699 euroa.

Lähde: e’s Phoneblog

25 kommenttia

 1. Eipä ole Gigantti ainoa lähde tämän maan puolella, joka näin ilmoittaa, mutta katsotaan nyt, koska se saadaan käsiin.

 2. Jotain niin p****a toi uus Samsung. Nokia sen olla pitää!!! Suomalaisten pitäisi saada yhteisvoimin nokia jaloilleen.

  1. Jokaikisen suomalaisen pitäis ostaan vain 20 lumiaa, niin se pöllyttäis myynnissä tuon. Eiköhän aleta talkoisiin?

   1. En usko, että toi myy enempää kuin s3. Ja toi on liian kallis huonoilla ominaisuuksilla, jotka on matkittu muilta valmistajilta, kun itsellä ei ole yhtään innovatiivisuutta. Nokialta pöllitty hanskoilla toimiva näyttö ja sonyltä ja LG:ltä silmillä toimivuus. Sieltä Se samsung tippuu kuin nokia aikoinaan. Kun oli liian itsepäinen ja matki muita. Nykyään sentään Nokia kehittelee kaiken maailman tarpeellisia ominaisuuksia puhelimiin. Ja uskon, että Nokialta tullaan tänä vuonna näkemään parempia puhelimia kun s4. Ja puhelin jolla nostetaan Nokia takas ekaks puhelinvalmistajaksi.

    1. Nokian alamäki alkoi kylläkin nimenomaan kun yrittivät itsepäisesti kulkea omia polkujaan. Resistiiviset näytöt, symbian, jne. roska oli pakko tunkea jokaiseen laitteeseen vaikka kukaan ei niitä enää halunnut. Tästä syystä itsekkin jouduin lopulta vaihtamaan merkkiä.

    2. Häh? Sano yksikin huono ominaisuus joka on matkittu muilta valmistajilta?

 3. Nokialla oli jo vuonna 2003 lämpämittari puhelimessa yms… Ja tossahan niitä on lueteltu?

  1. Koska Nokialta löytyy yhtä kompaktiin kuoriin pakattu suuri ja yhtä tarkka näyttö? Tänään tuli taas yks mutka vastaan WinPhonesta, vai mitenkä saadaan saman Google-tilin usemmasta kalenterista tapahtumat näkymään WP:n kalenterissa?

   1. No tulee varmaan aika pian ne ei ainakaan halua jäädä taas jälkeen kaikessa…. Ne on hei oppinut jotain… Ja näytön tarkkuus ei ole periaatteessa Nokian vastuulla vaan WP ei vaan tue niin suuria näyttöjä.

    1. Jep. Toki se on MS joka k☆see Nokian muroihin eniten tällä hetkellä. Tosin kevyempi ja ohuempi huippuluuri niiden kameranhirviöiden rinnalle ei olisi pahitteeksi.

    2. Kerrankin ihmisiä jotka osaa muotoilla ajatuksensa korrektisesti, sitä taitoa mulla ei ole. En olisi voinu Bfr:ää paremmin tuota kertoa. Täysin samaa mieltä.

  2. Ovatko nuo luettelemasi toiminnot hanskoilla toimiva näyttö(nokialla ei ole leijuvaa kosketusta, vaan Samsungilla ja Sonylla) ja ”silmillä toimivuus” huonoja ominaisuuksia? Ja miten niin ”toi on liian kallis huonoilla ominaisuuksilla”.. hohhoijaa. Kuitenkin markkinoiden ehkä jopa paras puhelin, ainakin tehokkain. Sanopa mitä innovatiivista Samsung olisi voinut keksiä puhelimeensa ”matkimatta” muilta valmistajilta? Sen saa nähdä tuleeko Nokialta parempia puhelimia kuin Samsungilta :’-D
   ”Nykyään sentään Nokia kehittelee kaiken maailman tarpeellisia ominaisuuksia puhelimiin” Mistä sinä tiedät? Olen laajalti aika varma että monet muutkin valmistajat kehittelevät tarpeellisia ominaisuuksia puhelimiin. Mitä ne tarpeelliset ominaisuukset sitten ovat?

   1. Joo juuri niitä. Ja toi android vaan tarvii niin hitosti tehoo kun muute Se lagis. Toisin kun Windows Phone ei logi pienemmillä tehoillakaan. Ja kehittelee Nokia ainakin auringolla ja radio aalloilla latautuvaa puhelinta aika varmasti. (mitä on juuri huhuilu.) Toisin kun Samsung vaan suurentaa akkua.

    1. Ei varmasti kehitä. Kyllä niillä oon vedetty kulukuurit niin tiukoille ettei siellä innovoi kun Ahtisaari jotain uusia muovin muotoja. Kameratekniikka taisikin olla ainakin osittain omaa insinöörityötä mutta sen kehittäminen kestikin tajuttoman kauan ja sillon oli rahaa millä mällätä.

    2. Tykkään, kun joka palstalla löytyy asiantuntjoita, jotka tietää ”mitä oikeasti tapahtuu”.

     Asiaan. Windows puhelinta käpistelleenä en voi kehua kauhesti käyttöliittymän fiilistä. Toki kyseessä on varmaankin osittain tottumiskysymys muutaman vuoden ajan androidia käyttäneelle. Ajattelin alunperin suosia Suomalaista, mutta jotenkin tuo hetkellinen Lumian käyttökokemus sai minut hylkäämään Nokian tällä kertaa. Jykevä näyttö ja tehokas rauta yhdistettynä uusimpaan androidiin houkuttelee liikaa.

 4. Mitä tää innovatiivisuuden perään kuolaaminen on? Nyt on tultu kehityksessä niin pitkälle että todellisia harppauksia on enää vaikea tehdä. Jokainen malli tuo tarkemman näytön ja lisää tehoa mutta nyt saadaan odotella että joku todella mullistaa markkinat kuten iphone 2007. Ei tietokoneissakaan valiteta jos uudet mallit eivät lue ajatuksia tai vastaavaa..

  1. Juuri näin. ”en muista” ilmeisesti valittaa kun samsungilta ei tullut 3D-hologramminäyttöä tai muuta futuristista.

   ”lähitulevaisuus yliarvioidaan ja kaukainen tulevaisuus aliarvioidaan”

 5. Jokainen ostakoon sen minkä mieleisekseen katsoo, onneksi noita vaihtoehtoja on, itselle kolahti kohdilleen Lumia 900.

 6. Jaa muovin muotoja!!!! ET oo tainnu pahemmin seurata uutisia. Kun Lumia 928 on tulossa alumiinisena

  1. Huhuja, toiveita ja mielikuvia myymällä ei paljon kassa kilise 🙂

   1. Mutta jolle olisi huhuja, toiveita ja mielikuvia niin ei varmasti olisi älypuhelimiakaan… Niin Se valitettavasti menee.

 7. En ymmärrä miksi haukutte samsungia. nokin käyttöjärjestelmä on ihan huono. jos nokia siirtyisi androidiin niin voisin jopa harkita nokian ostamista. nokialla on hyvän näköisiä puhelimia ja speksitkin on hyviä. En voi yhtyä teidän mielipiteeseen matkimisesta, eikö se teidänkin mielestä ole tärkeää että puhelimessa on kaikki uusimmat ominaisuudet! jos nokia olisi matkinut samsungia ja siirtynyt googlen androidiin ei nokialla olisi pelkoa!

 8. Eipä ole enää tulossa 8.4… Giganttikin ilmoitti toimitusten alkavan 25.4….:(

Kommentointi on suljettu!