Nokian tulevat Asha-puhelimet vuodetuissa kuvissa

Nokian Lumia 720– ja Lumia 520 -puhelinten julkistuksen tienoilla Twitter-käyttäjä evleaks vuoti verkkoon sarjan kuvia, joissa väitetysti esiintyivät Nokian tulevat Asha-puhelimet. Nyt laitteista on vuodettu saman lähteen toimesta uusia kuvia, joista saadaan parempi kokonaiskäsitys Asha-malliston tulevaisuuden virtauksista.

Kuvien perusteella Lumia-malliston tyyli on entistä vahvemmin tulossa myös edullisemman hintaluokan puhelimiin. Selkeät linjat ja kirkkaat värit ovat tuttuja Nokian älypuhelimista. Jatkossa ne vaikuttaisivat olevan keskeinen osa myös Asha-mallistoa, joka nousee jatkuvasti tärkeämpään asemaan Nokian tuotemallistossa. Nokia myi viime vuoden lopulla 9,3 miljoonaa täysin kosketusnäytöllistä Ashaa.

Miltä tulevat Ashat vaikuttavat?

8 kommenttia

  1. Ootteko varmoja ettei ole evleaksin aprillipila 😀

  2. hyvältä vaikuttaa jos ei ole aprillipila :D:D

  3. Aika näpsän näköisiä. Onko fyysisessä näppäimessä vaihtuva valo? Nokialta toivoisin perinteisellä näppäimistöllä varustettua vedenpitävää luuria.

  4. Taitaa olla joku muu käyttöjärjestelmä kun perus ashoissa?

  5. toivottavasti nokian puhelimien ”leveiden reunojen fetissi” rajoittuu vain asha-malleihin.

    t. osakkeenomistaja

  6. Reunathan eivät ole leveät vaan puhelin pieni. Mistä pidät kiinni jos puhelimessa on 2.8 tuuman näyttö eikä lainkaan reunoja?

Kommentointi on suljettu!