Nexus 4 sai alleen kumitassut

Lokakuussa esitelty Nexus 4 on kokenut pieniä muutoksia rakenteessaan. Useat lähteet raportoivat, että laitteen takaosaan on tuoreimmassa erässä ilmestynyt pienet ”tassut”, jotka vaikeuttavat takakuoren naarmuuntumista sekä helpottavat äänen kantautumista kaiuttimista.

Tulevat käyttäjät ottanevat muutokset hyvillä mielin vastaan, sillä takakuoren naarmuuntuminen ja kaiuttimen huono ääni laitteen levätessä pöydällä ovat vaivanneet useita omistajia. Pienillä ja lähes näkymättömillä muutoksilla pahimmista ongelmista on kuitenkin onnistuttu pääsemään eroon.

Nexus 4 esiteltiin markkinoille Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän kanssa. Se on Googlen ja LG:n yhteistyöpuhelin, joka perustuu 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 Pro -neliydinpiirisarjaan. Kosketusnäyttö on kooltaan 4,7 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä. Puhelin tukee myös muun muassa NFC:tä ja langatonta lataamista. Suomessa Nexus 4:n hinta pyörii 500 euron tietämillä.

Lähde: Android Central

2 kommenttia

  1. Ja vapaassa maailmassahan Nexus 4:n hinta on veroineen 299$, ilman operaattorikompensaatiota suoraan Google Play-kaupasta. Kaikki on niin suhteellista.

  2. Kyse ei taida olla ihan kumitassuista vaan pienistä nystyröistä jotka on samaa tavraa kuin runko (jotain muovia?).

Kommentointi on suljettu!