Samsung Galaxy Ace 2 päivittyy parhaillaan Jelly Beaniin

Matkapuhelinjätti Samsung on aloittanut Android 4.1.2 Jelly Bean -päivityksen jakelun Galaxy Ace 2 -puhelimelleen, kertoo korealaisvalmistajan laitteisiin erikoistunut SamMobile. Päivityksen jakelu tapahtuu tälläkin kertaa vaiheittain, joten ohjelmiston saatavuus vaihtelee hieman maittain. Sen pitäisi kuitenkin pian olla ladatavissa ympäri maailmaa.

Kyseessä on hyvin merkittävä päivitys, sillä se uudistaa laitteen ohjelmistoa huomattavasti. Puhelin on tähän asti pyörittänyt Android 2.3 Gingerbread -versiota. Jelly Bean tuo mukanaan muun muassa uuden käyttöliittymän ja itse alustan sisältämät parannukset, kuten laajemman ilmoituspaneelin.

Galaxy Ace 2 on 3,8 tuuman 800 x 480 pikselin kosketusnäytöllä ja 800 megahertsin tuplaydinsuorittimella varustettu älypuhelin. Se esiteltiin maailmalle viime vuoden helmikuussa. Laitteen hinta Suomessa pyörii nykyiseltään 200 euron tuntumassa.

Uuden ohjelmiston voi ladata suoraan puhelimen asetuksista tai tietokoneella KIES-sovellusta hyödyntämällä.

Lähde: SamMobile

9 kommenttia

  1. Tuleekohan piakkoin myös Beamille? 🙂

    1. Samaa olin kysymässä kanssa, toivottavasti tulis pian 😀

  2. Onko tohon samsung galaxy tab 2 10.1 tulossa Jelly Bean kans joskus?

  3. Samsung Ukrainan mukaan Jelly Beanin laajempialainen päivitys Ace 2:lle (ja monille muillekin alustoille) viivästyy ja seuraava arvioitu päivämäärä on nyt TOUKOKUUN 22. eli taas mennään kuukausi eteenpäin kohti tuntematonta.

    Kuinkakohan mones viivästys tämäkin on? Liekö vain markkinointisuunnitelma jonka avulla saataisiin asiakkaat ostamaan uudempia laitteita kun päivitystä vanhemmille ei julkaistakaan vaikka sen on luvattu tulevan jo viime syksystä lähtien.

  4. Kusetusta nimenomaan. Samsungia ei asiakkaat kiinnosta, ainoastaan rahan teko. Tämä oma Ace 2 on eka ja vika Samsung minkä omistan. Next Lumia.

    1. Joo, Omnia sai WP7.8 päivityksen heti, mutta Lumialla sai odotella monta kuukautta. Hienoa Nokia!

Kommentointi on suljettu!