Amazing Alex seikkailee nyt myös Windows Phonella

Windows Phone -käyttäjiä hellitään jälleen uudella ja tärkeällä pelillä. Maaliskuun lopussa alusta sai riveihinsä huippusuositun Temple Runin ja nyt valikoimiin voidaan lisätä Amazing Alex. Se on kotimaisen Rovion luoma peli, joka esiteltiin iOS– ja Android-laitteille viime vuoden heinäkuussa.

Ongelmanratkontaan ja fysiikanlakeihin luottava Amazing Alex tarjoaa pelattavaa yli 100 kentän verran. Pelaajan tarkoituksena on taivaltaa läpi kenttien tehtäviä suorittaen. Yleensä tämä tarkoittaa erilaisten esineiden liikuttelua tavalla tai toisella paikasta toiseen. Parasta on, ettei olemassa ole vain yhtä ja ainutta oikeaa ratkaisua tehtävien läpäisyyn. Mukana on lisäksi kenttäeditori, joten pelaaminen ei varmasti lopu kesken.

Amazing Alex toimii Windows Phone 8 -pohjaisilla laitteilla. Se kustantaa 0,99 euroa ja tukee Xbox Live -palvelua.

Hanki peli puhelimeesi täältä.

Lähde: Microsoft

7 kommenttia

  1. Hieno juttu. Kunpa ulisi vielä WP 7.8: lle

  2. Rovion muiden pelien tapaan tuo varmaan on kirjoitettu suoraan natiivikoodina, jota WP7.8:lle ei kolmansien osapuolien ohjelmat saa sisältää. Eli ei kannata kovin tosissaan odotella.

  3. >tärkeällä pelillä
    Juu, ehkä vain Rovion paskin peli, joka ei oikeasti ole edes Rovion tekemä. Ilman ’änäriä’ olisi samassa kastiasa muiden floppien kanssa.

Kommentointi on suljettu!