Facebook Home sisältää tulevaisuudessa myös mainoksia

Facebook yrittää kevään aikana tunkeutua entistäkin syvemmälle käyttäjien älypuhelimiin. Yhtiö uskoo, että kuluttajat haluavat pelkkää sovellusta laajemman Facebook-kokonaisuuden puhelimiinsa. Ratkaisu tähän on Facebook Home, jolla käyttäjät voivat halutessaan korvata Android-puhelimensa nykyisen kotiruudun ja palvelut. Se tekee puhelimesta lukitusnäkymää myöten Facebook-keskeisen, jossa yhtiön mukaan ihmiset ovat sovelluksia tärkeämmässä roolissa.

Uusi Facebook Home on käyttäjille täysin ilmainen, joten miten yhtiö aikoo tehdä sillä rahaa? Toimitusjohtaja Mark Zuckerbergin lausunnon mukaan mainokset ovat erittäin todennäköisesti tulevaisuudessa osa Facebook Home -palvelua.

Alustavien tietojen mukaan mainokset tulisivat Cover Feed -osioon. Se korvaa käyttäjän perinteisen lukitus- ja kotinäkymän ystävien kuvilla ja tilapäivityksillä. Hamassa tulevaisuudessa sekaan saattaa eksyä myös mainoksia esimerkiksi tuotteista ja palveluista, jos nykyiset suunnitelmat toteutuvat.

Facebook Home on ladattavissa 12. huhtikuuta alkaen seuraaville puhelimille: HTC One X, HTC One X+ , Samsung Galaxy S III ja Samsung Galaxy Note II. Se on yhteensopiva myös kevään aikana myyntiin saapuvien Samsung Galaxy S4– ja HTC One -laitteiden kanssa.

Lähde: SlashGear

6 kommenttia

 1. Haluanko kotinäyttöni täyteen turhia mainoksia? EN! Laski mielenkiinto tuohon softaan lisää.

  Kohta eräs nimeltämainitsematon tulee kuitenkin vertaamaan tätä WP People Hubiin, joten sanotaan tähän, että WP:ssä ei tarvitse sietää mainoksia. 😉

   1. Jep, PC:lläkin toi Facebookin mainostus on liian agressiivista, joten jos se sitä lisää vielä puhelimeen, niin ei kiitos. Katsotaan nyt.

    1. MoDaCossa on jo vuodettu versio tästä, buginen tosin. Ei näy vielä mainoksia. WP:llä kuvanoton jälkeen kovin yksinäiseen Jaa-valikkoon tuijottaminen on aina yhtä masentavaa.

 2. Siis tuleeko tää s2:seen 12 päivä vai ei? Kokoajan vaihtuu tuo tieto

Kommentointi on suljettu!