Alumiininen Nokia Catwalk ainoastaan 8,4 millimetriä paksu?

Konsepti. Ei kuvasta Nokian mahdollista Catwalk-mallia.

Tammikuusta asti huhuissa pyörineeltä Nokia Catwalkilta odotetaan paljon. Kyseinen koodinimi kuuluu tiettävästi suomalaisvalmistajan tulevalle lippulaivalle, jonka odotetaan puhaltavan uusia tuulia Lumia-mallistoon. The Verge kertoi maaliskuussa, että Catwalk saapuisi Yhdysvalloissa myyntiin kesällä.

Nyt Catwalk nousee jälleen pinnalle. Tällä kertaa italialaisen bloggaajan toimesta, joka paljastaa Twitterissä tulevan älypuhelimen ominaisuudet. Kyseinen herra ei ole ainakaan allekirjoittaneelle tuttu, joten tietoihin kannattaa suhtautua suurella varauksella.

Paljastuksen mukaan Catwalk ei tulisi teknisesti merkittävästi eroamaan esimerkiksi Lumia 920:sta. Mukana on 4,5 tuuman (On Touch Cell Active-Matrix) 1280 x 768 pikselin kosketusnäyttö, 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavun verran RAM-käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Kamerassa on pikseleitä 8,7 ja se on varustettu optisella kuvanvakaimella. Akku on kapasiteetiltaan 2000 milliampeerituntia.

Ehkäpä mielenkiintoisimpana yksityiskohtana herra väittää tietävänsä myös laitteen strategiset mitat. Niiden mukaan puhelin on kooltaan 129 x 71 x 8,4 millimetriä ja painaa 132 grammaa. Ero olisi selvä Lumia 920:aan nähden, jonka vastaavat luvut ovat 130,3 x 70,8 x 10,7 millimetriä ja 185 grammaa.

Lähde: Windows Phone Central

7 kommenttia

 1. Kamera on aika susi, 8,7 pikseliä vain?

  1. Todellakin, jo N9 esitteli 2010 paremman kameran siltä osin.
   Noh, tämän mallin juttu on kuitenkin uudet kuoret. Mutta odotellaan nyt rauhassa julkaisua niin voidaan katsoa, mitä todella on esitelty. En luota blogareihin.

   1. Megapikseleillä voi pyyhkiä persettä. N9 ja lumia 920 kamerat eivät ole edes vertailukelpoisia keskenään..

 2. Kyllä tjo 8.7mb kamera on ihan hyvä. Itellä on lumia 920 ja siinä on tuo 8.7mb kamera ja kuvat on todella hyviä. Edellisessä luurissani eli n9:ssä oli kanssa 8.7mb kamera, mutta kuvat oli heikkoja, syynä lienee se että siinä ei ollut kunnon kamera softaa tärinän vaimennusta ja itse kameran fyysinen laukaisin puuttui.

 3. Kamerassa vaikuttaa eniten kennon koko, optiikka ja valovoima(molemmat vaikuttaa siihen kuinka paljon valoa saadaan kuvaan). Jos noi on kunnossa niin 5Mpix + riittää ihan kivasti. Toki jos tarvitsee zoomailla /croppailla kuvia paljon niin tarvitaan enemmän pikseleitä, jotta tarkkuus säilyy.

 4. Tuollainen se lumia 920 olis pitänyt olla alunperinkin.

 5. kyllä nokian pitäis julkaista kännykkä jossa on neliydin prossu ja 2gb ram ja kamera ainakin yli 10mp, koska faktahan on se, että speksit myy. siitä hyvänä todisteena androidin nousu symbianin (nokian) ohi. tietty vähemmälläkin voi pärjätä, mutta noi myy paremmin ja on enemmän mistä pyytää hintaa

Kommentointi on suljettu!