Samsungilta jälleen uusi Android-puhelin: Galaxy Win

Hiljattain Kiinan markkinoille esitelty Galaxy Win tulee saataville myös muualla päin maailmaa. Se on keskisarjaan sijoittuva Android 4.1 Jelly Bean -pohjainen puhelin, joka rakentuu uuden Snapdragon 200 -piirisarjan ympärille. Kyseessä on Qualcommin uuden sukupolven sirumalliston huokein vaihtoehto, jonka ARM Cortex-A5 -neliydinsuorittimen Samsung on kellottanut 1,2 gigahertsiin.

Uutuuden muodot ovat tuttuja lukuisista Samsungin älypuhelimista. Kooltaan laite on 133,3 x 70,7 x 9,65 millimetriä ja se painaa 144 grammaa. Puhelin saapuu myyntiin valkoisena ja harmaana. Valituilla markkina-alueilla luuri nähdään Dual-SIM-ominaisuudella.

Galaxy Win on varustettu kookkaalla 4,7 tuuman kosketusnäytöllä, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavua ja takakameralla napsii viiden megapikselin kuvia LED-salaman avustamana. Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat WiFi, Bluetooth 3.0, A-GPS, VGA-tason etukamera, microSD-muistikorttipaikka, gigatavun RAM-käyttömuisti ja Adreno 203 -grafiikkapiiri.

Samsung ei ilmoittanut vielä uutukaisen tarkempia saatavuus- tai hintatietoja.

Lähteet: Android Authority & SammyHub

8 kommenttia

 1. Jos hinta on 400 tai yli ostaisin kyllä S3:n. Muuten ihan hyvä paketti paitsi tuo näytön tarkkuus alkaa mennä jo aika huonoksi. Tuo 800×480 menee enintään tässä SGS2:n koossa eli 4,3″ näytössä. Jos hinta on esim. 300-350€ niin sitten ihan hyvä hinta-laatu suhde.

 2. No eipäs ollut kummoinen julkistus mielestäni.

 3. Hahaa, hyvä nimi mallilla! Tuohon Samppa voisi asentaa valmiiksi jonkun Windows Phone -launcherin ja jotkut ostaisivat sen luullen ostavansa Windows Phone mallin 😀
  Ihmettelisivät vaan sujuvia toimintoja ja valtavaa softamäärää.

  1. Sujuvia toimintoja Jep. kävin verkkokauppa.comissa räpläämässä sgs3 ja olin todella yllättynyt lagin määrästä.lumia 800 tuntui siihen verrattuna ylivoimaiselta käyttökokemukselta.siis tollasilla tehoilla noin kankeaa.

   1. Sitten heräsit ja päästit kissan pihalle. WinPhonessa suurin nautinto onkin kyylätä noita viittä pistettä viilettämässä pitkin näyttöä kun odottelee softien käynnistymistä. Poislukien niiden muutaman käyttiksen oman toiminnon jotka kohtuullisen sujuvasti käynnistyvät. Ainiin, no niidenkin sisältö tosin päivitetään vasta ohjelman käynnistyttyä.

    1. Jaa ei nuo viisi pistettä itseäni ole harmittanut (L800). Uudet laitteet varmaan on nopeampia käynnistämään sovelluksen jos se sinua niin kovasti harmittaa.

 4. Eikö näitä galaxy malleja ala olemaan jo vähän liikaa?

 5. Ei ole liikaa,mutta teknisesti voisi eroa olla nykyistä enemmän (esim.Samsung Galaxy S4 vs. Samsung Galaxy S2 Plus).

Kommentointi on suljettu!