Samsung valmistelee markkinoille uutta Galaxy Mega -mallistoa?

 

Galaxy-tuoteperhe jatkaa laajentumistaan. Viimeisimpien huhujen mukaan korealaisvalmistaja työstää parhaillaan uutta Galaxy Mega -mallistoa, joka tulee sisältämään hyvin suurella kosketusnäytöllä varustettuja älypuhelimia. Ominaisuuksiltaan laitteet jäävät keskisarjaan, kertovat lähteet.

Verkkojulkaisu, SamMobile, on saanut tietoonsa Galaxy Mega 5.8:n tekniset ominaisuudet. Se sisältää kaksi SIM-korttipaikkaa sekä nimeään mukaillen 5,8 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 960 x 540 pikseliä. Sisällä hyrrää 1,4 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja RAM-käyttömuistia on 1,5 gigatavua. Puhelin perustuu Android Jelly Bean -alustaan ja on kooltaan 164 x 83,8 x 9,7 millimetriä. Akussa on tehoa 2600 milliampeerituntia.

Korealainen ETNews kertoo puolestaan toisesta mallisarjan jäsenestä, josta löytyy 6,3 tuuman näyttö. Huhu vihjaa sen perustuvan Exynos-tuplaydinsuorittimeen ja tarjoavan kahdeksan megapikselin kameran.

Kiinnostavatko tämän kokoluokan laitteet?

Lähteet: SamMobile & Engadget

9 kommenttia

  1. Toi mega sarja onkin varmaan suunnattu tuonne itään persaukisille, joilla ei oo cashia Note sarjaan.

  2. Ei. Taas lisää niitä Galaxyjä. Montako niitä jo on? Osaako joku kertoa?

    1. Niin, tuohan on kuin Nokia, silloin kun sillä vielä meni hyvin 😉

  3. Oikeesti naurettavia nää kommentit että ei isot puhelimet kulje taskussa 😀 ostakaa sellamen oma ja ihmetelkää kuinka se oikeasti tuntuu taskussa ihan samanlaiselta kuin muutkin pieninäyttöiset puhelimet, älkääkä olko ennakkoluuloisia 🙂 terveisin: note 2 omistaja.

Kommentointi on suljettu!