Seuraavan iPadin etupaneeli kuvassa?

Viidennen sukupolven iPad tulee kaikkien tähänastisten huhujen perusteella ottamaan mallia pikkuveljestään. Uuden 9,7 tuuman kosketusnäytöllä varustetun iPadin arvellaan olevan nykyistä mallia kevyempi ja ohuempi. Luonnollisesti myös sisuskalut tulevat päivittymään seuraavaan sukupolveen.

Verkkoon levinnyt kuva vahvistaa käsitystä uuden iPadin rakenteesta. Kuvassa esiintyy väitetysti tuotantovaiheessa olevan viidennen sukupolven iPadin etupaneeli. Jos se on aito, on seuraavan mallin sivureunat huomattavasti nykyistä kapeammat. Tämä ei tuota ongelmia laitteen käsittelyssä, sillä jo nykyään iOS osaa olla huomioimatta reunojen yli näytölle ulottuvan peukalon.

Uuden iPadin julkistuksen odotetaan tapahtuvan viimeistään syksyllä. Jos tuotanto on kuitenkin jo käynnissä, nähtäneen julkistus kevään tai kesän aikana.

Lähde: Phone Arena

8 kommenttia

 1. ”Seuraavan iPadin etupaneeli kuvassa?”

  Mikä ihmeen ”etupaneeli”? Hakiko toimittaja sanaa ”näyttö” tai kenties ”etupuoli”?

  1. Etupaneeli? :’D Ihan oikeinhan se on sanottu :>

   1. Ööö. No ihan oikein se kyllä on. Kuvassa oleva esine on etupaneeli. Näyttö on etupanelin lasin alla.

    1. Aijaijai nyt meni Ademeionin täytyy pitää itselleen puhuttelu, varoen toki kielioppivirheitä monologissa.

 2. Toiha on täysin samanlainen kuin muissakin ipadeissä, eli ei taaskaan mitään uutta applen suunnalta.

 3. voisko nää apple huhut pikkuhiljaa lopettaa.. joka viikko jotain uutta hienoa sitten seuraavan viikon huhut kumoaa edelliset tai muuta paskaa .)

  esim tää yks huhu missä home napissa olisi sormenjälkitunnistus, mutta seuraavassa huhussa home nappia ei ollut ollenkaan 🙂

  1. Huhut kiinnostaa ihmisiä, ei niitä muuten leviteltäis näin paljon. onhan se kiva kuulla edes jotain laitteesta josta pitää.

 4. Hupsista! Taisi ilta-aurinko paistaa näyttööni kuvan katseluhetkellä sen verran kirkkaasti, etten äkkiseltään huomannut kyseessä olevan pelkän iPadin etukuoren, vaan luulin kuvassa olevan koko iPadin, ja kirjoitin kommenttini tältä pohjalta. Puhdas moka siis, mistä vilpitön anteeksipyyntö Teemulle, ja kiitos kaikille siitä, ettei minua röykytetty asiasta pahemmin 🙂 ”Etupaneeli” on kokonaisuus huomioon ottaen mielestäni ihan kelvollinen sanavalinta.

Kommentointi on suljettu!