T-Mobile tuo valikoimiinsa uuden Nokia Lumia 521 -puhelimen

Matkapuhelinvalmistaja Nokia ja teleoperaattori T-Mobile ovat esitelleet markkinoille uuden puhelimen: Lumia 521. Kuten nimikin antaa ymmärtää, on kyseessä T-Mobilelle räätälöity versio helmikuussa esitellystä Lumia 520:sta. Uutuus saapuu myyntiin T-Mobilelle toukokuussa ja kustantaa vain 180 dollaria ilman operaattorisopimusta.

Nokia Lumia 521 perustuu Windows Phone 8 -alustaan. Se tarjoaa muun muassa neljän tuuman 800 x 480 pikselin kosketusnäytön, viiden megapikselin kameran automaattitarkennuksella, kahdeksan gigatavua tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikan. Puhelimen suorituskyvystä huolehtivat gigahertsin tuplaydinsuoritin ja 512 MB:tä RAM-käyttömuistia. Puhelin tukee T-Mobilen verkossa HSPA+ -yhteyttä, jolla laite yltää 21 Mbps:n nopeuteen.

Puhelimen valtteihin kuuluvat myös Nokian yksinoikeussovellukset: Nokia Music, Cinemagraph, Creative Studio, Panorama, Smart Shoot ja HERE Drive, Maps sekä Transit.

Lähde: Phone Arena

6 kommenttia

  1. Tämä(kin) on hyvä uutinen. Kyllä kohta nokia on jenkeissäkin kova nimi!

  2. Jeh. Luin seeking alphasta jacob steinbergin raportin lumioista ja todella hyvin analysoitu ja todella hyvältä näyttää. Odotin posaria (10-12.4) tai vahvemmin sitä että lumioita myytiin 1Q 9,5 milj. Kpl.

  3. Tiedättekö, tämä ei ole muskauheen hyvä O___o Näitähän tulee niinku ihan liikaa. Applella on siinä mielessä hyvä stradegia, että pistää käyttäjät odottamaan uusia malleja. Nokialta niitä tulee joka toinen viikko. Suunnilleen :00 Rajottaisivat :/

      1. Mun mielestä kenenkään ei tarvi rajoittaa. Markkinat määrää.

      2. Jep. Myös Samsungin :/ Ja LG:n. Järkyttäviä määriä tulee näiltä puhelimia joka toinen viikko.

Kommentointi on suljettu!