Huawein tuleva lippulaiva on alumiininen Edge?

Elektroniikkavalmistaja Huawein seuraava lippulaiva näyttää ja kuulostaa uusimpien huhujen valossa erittäin kiehtovalta. Puhelin on nimeltään Edge ja se on ainoastaan 6,3 millimetriä paksu. Verkkoon levinneiden kuvien perusteella laitteen koko runko on alumiinia, joten odotettavissa on erityisen jämäkkä älypuhelin.

Yhtenäisestä alumiinirungosta rakentuvan Huawei Edgen huhutaan sisältävän nykyaikaiselle lippulaivalle tyypilliset ominaisuudet. Kosketusnäyttö on kooltaan 4,9 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1920 x 1080 pikseliä. Suorittimessa on neljä ydintä ja RAM-käyttömuistia löytyy kaksi gigatavua. Mukaan pakettiin kuuluisivat myös 13 megapikselin kamera, 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa sekä 2600 milliampeeritunnin akku.

Huawei Edge perustuu huhun mukaan Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Laitteen saatavuuden arvellaan sijoittuvan vuoden jälkimmäiselle puoliskolle.

Lähde: Phone Arena

4 kommenttia

  1. Oooh! Aikamoinen parannus designissä entiseen verrattuna.

  2. Toihan on melkein identtinen Lumia mallien kanssa ulkonäöltään? ? :—-D

    1. Heh… Paitsi puolet ohuempi ja kevyempi..

      1. Painoa ei artikkelissa ilmoiteta. Painon kyllä ymmärrän mutta voisitko kertoa minulle mitä hyötyä on, jos puhelin on 6,3mm paksu tai vaikka 12mm?

Kommentointi on suljettu!