Kiinalaisille edullinen huippuluuri: Xiaomi Mi2S

Kiinalainen Xiaomi on julkaissut päivitetyn version Mi2-lippulaivastaan. Uutuus tottelee nimeä Mi2S ja tarjoaa kovia ominaisuuksia erittäin houkuttelevaan hintaan. Puhelin kelpaisi varmasti monelle suomalaisellekin, mutta ikävä kyllä Xiaomin tuotteita ei meillä päin ainakaan toistaiseksi ole nähty.

Useissa väreissä myyntiin saapuva Xiaomi Mi2S perustuu Android 4.1 -käyttöjärjestelmään ja tehokkaaseen 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -neliydinpiirisarjaan. Se on yhtiön mukaan 25 prosenttia edeltäjäänsä tehokkaampi, jossa käytössä on Snapdragon S4 Pro -siru. Grafiikkapiiri on edelleen mallia Adreno 320 ja RAM-käyttömuistia löytyy kaksi gigatavua.

Puhelimen näyttö on kooltaan 4,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä. Yhdistelmä takaa hyvän 324 ppi:n tarkkuuden. Näyttö on toteutettu IPS-tekniikalla ja sitä kiertää sivuilla ainoastaan 3,9 millimetriä paksut reunat.

Uutuus saapuu myyntiin kahtena versiona. Ensimmäisessä on 16 gigatavua tallennustilaa ja kahdeksan megapikselin kamera. Toinen versio tarjoaa 32 gigatavua tallennustilaa ja 13 megapikselin kameran. Mallien hinnat ovat noin 332 ja 370 dollaria.

Lähde: Phone Arena

14 kommenttia

 1. Nokiaa kopioidaan taas. Jos ei muussa niin väreissä.

  1. Just. Nuo kinkit ei varmaan edes tiedä mikä on Nokia. 🙂 Vai että väritkin on nykyään Nokian innovaatioita..

    1. No enpä nyt tiedä. Sama tuli nimittäin itsellä mieleen. Ei tuollaista väriskaalaa ja räikeitä värejä ennen Nokiaa (N8-N9-Lumia) paljon ole näkynyt..

  2. Nyt enää odottelemaan, että Nokia tekee alumiinikuorisen version Lumiasta jolloin se kopioi räikeästi muita valmistajia (esim. Sonya). Näinhän tää tuntuu täällä menevän.

   1. Kopioiko vanha N8 tulevaisuuden Sony malleja?

 2. Ainakin HTC One X:ssa Xiaomin MIUI versio Android 4.0:sta oli ihan parhautta. Jos vaan koskaan tulee Suomeen ja hinta on kilpailukykyinen, niin varmasti menee hankintaan.

  1. Muuten ihan hyvä mutta tossa puhelimessa ei oo mitään yhtäväisyyksiä Lumi 620 puhelimeen paitsi värit 😀 Ja jos väitetään että värit ovat Nokian innovatiiviota, niin taitaa WP pojuilla mopo karata.

   1. Samaan tapaanhan geometriset muodot ja esim. pyöristetyt kulmat voivat olla Applen patentoimia. 😀

 3. Desiressä ja one x:ssä miui rommeja käyttäneenä voi vaan sanoa, että tuosta tulisi hitti myös euroopan alueella kovemmillakin hinnoilla.

 4. No hei, kamoon! Kysyisinkin nyt, missä kohtaa tässä mallissa on se 41 megapikselin kenno ja optinen kuvanvakain – tietysti sitä monipuolista valo- ja videokuvauskäyttöliittymää unohtamatta? 😉 Tässä ajattelin tarjoilla Paronille(kin) hieman iltapalaa purtavaksi. 😉

Kommentointi on suljettu!