Samsung julkisti uuden Galaxy Mega -malliston

Samsung Galaxy Mega 5.8

Korealainen Samsung uskoo laajan malliston voimaan. Yhtiö tikkaa viimeisetkin aukot portfoliostaan uudella Galaxy Mega -mallistolla, jonka myötä Samsungilla on tarjota laite oikeastaan jokaiseen kokoluokkaan kolmen ja kymmenen tuuman välillä. Uusi mallisto koostuu kahdesta laitteesta, jotka ovat Galaxy Mega 5.8 ja Galaxy Mega 6.3. Ne saapuvat myyntiin Euroopassa toukokuun aikana.

Galaxy Mega 5.8 on varustettu 5,8 tuuman kosketusnäytöllä, jonka tarkkuus on 960 x 540 pikseliä. Puhelin perustuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään, jota vauhdittaa 1,4 gigahertsin tuplaydinsuoritin. Sen muita ominaisuuksia ovat HSPA+, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, kahdeksan gigatavun tallennustila, microSD-muistikorttipaikka ja 1,5 gigatavua RAM-käyttömuistia. Takana koreilee kahdeksan megapikselin kamera.

Suuremmalla (6,3 tuumaa) ja tarkemmalla (1280 x 720 pikseliä) näytöllä varustettu Galaxy Mega 6.3 perustuu niin ikään Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Sen sisällä hyrrää 1,7 gigahertsin tuplaydinsuoritin, jonka tukena on 1,5 gigatavua RAM-käyttömuistia. Ominaisuuksiin kuuluvat myös kahdeksan megapikselin kamera, LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, NFC ja microSD-muistikorttipaikka. Tallennustilaa on mallista riippuen kahdeksan tai 16 gigatavua.

Galaxy Mega 5.8 on kooltaan 162,6 x 82,4 x 9,0 millimetriä ja akussa riittää potkua 2600 milliampeerituntia. Isoveljen vastaavat lukemat ovat 167,6 x 88 x 8,0 millimetriä ja 3200 milliampeerituntia.

8 kommenttia

 1. Ei tätä voi enää puhelimelsi kutsua! Liian iso kännykäksi, liian pieni tabletiksi

 2. Et ole tainnut elää vielä pitkää elämää.. (muistelee nmt aikaa…) 😉

 3. Mainio julkistus. Taitaa lähteä Mega 6.3 hankintaan, sen verran sievä laite se on tosissaan ja silti tarjotaan ihan kunnolliset specsit. Note-huttua en kaipaa.

  Lisättäköön vielä ihmettelijöille, että näitä laitteita hankkivat etenkin ihmiset jotka eivät kaipaa suurta tablettia, mutta joille taas pieni 4″ puhelin ei ole tarpeeksi. Erillistä tablettia on aivan turhaa kantaa mukana, kun töiden puolesta kuitenkin kulkee 13″ W8 -kosketusnäyttölappäri.

 4. Siihen loppu Notet…

  Ilman kynääki vielä… Voi kusi ois nyt tappanut ne notet samantie…

  Kohta tulee joku
  Samsung Galaxy Mega 10.1

  1. Täh? Kohta tulee isompi Note 3. Nää on vaa halpisversioita persaukisille. Varmaan tehty kampittamaan kiinalaisten hikipajojen Note klooneja.

   1. Jep. Luitko Oipe edes laitteiden speksejä?

 5. Öö paroni jos sun mielestä 700 ovh:lla varustettu laite on halpisversio niin on sulla aika omituinen hintanäkemys halpisversiosta

Kommentointi on suljettu!