Androidin Facebook Messenger päivittyi Chat Heads -tuella

Facebook Home saapui ladattavaksi aivan hiljattain ja nyt halukkaat voivat muuttaa Android-puhelimensa käyttöliittymän Facebook-keskeiseksi. Ikävä kyllä paketti tukee tässä vaiheessa vain muutamia laitteita. Näitä ovat HTC One X, HTC One X+ , Samsung Galaxy S III ja Samsung Galaxy Note II sekä tulevaisuudessa Samsung Galaxy S4 ja HTC One.

Monien onneksi Facebook Messenger -sovellus on päivittynyt uuteen versioon, joka sisältää Home-kokonaisuudesta tutun Chat Heads -ominaisuuden. Se on Homen odotetuimpia ominaisuuksia, jossa aktiiviset keskustelut näkyvät ystävien profiilikuvina eri sovelluksien päällä. Kuvakkeen koskettaminen avaa keskustelun ja mahdollistaa nopeasti siihen vastaamisen.

Lyhyen kokeilun perusteella Chat Heads toimii hyvin. Keskustelukuvakkeet pomppaavat esille heti uuden viestin saavuttua ja pysyvät yllä niin kauan kunnes käyttäjä ”heittää” ne menemään. Kuvaketta on mahdollista liikutella näytön reunojen myötäisesti.

Lataa uusi Facebook Messenger puhelimeesi Google Play -kaupasta.

7 kommenttia

 1. Tuleeko tuki myös mahdollisesti SGS2:lle???

  1. Chat Heads toimii kaikissa android-puhelimisssa jossa vähintään 2.2.

   1. Tarkoitin siis tuota Facebook Home juttua…

 2. Onko mitään tietoa koska facebook home tulee saataville Suomessa? Play kauppa valittelee, ettei tuote ole käytettävissä maassasi.

 3. uusi fb päivitys Androidiin vaatii käsittämättömiä oikeuksia itselleen. ”Lupa soittaa ilman eri kysymyksiä” jne. Vähän sellainen tunne, että on mopo karannut facebookilla pahasti käsistä.

  1. Liittynee vahvasti tuohon Homeen. Aika hankala toimia Laucherina jos ei voi soittaa.

 4. Aika hauska tuo Facebook Home, vaikka en varmaan sitä pitkään jaksakaan käyttää.

Kommentointi on suljettu!